Yüz Yüze dizisi final mi yapacak?

Yüz Yüze dizisi final mi yapacak?
Show tv'nin yeni sezona iddialı bir giriş yapan dizisi Yüz Yüze, maalesef beklenen ilgiyi göremedi. İlk iki bölümü yayınlandıktan sonra üçüncü bölümünün yayınlanmama nedenini sizler için araştırdık. Acaba Yüzü Yüze dizisi erken final mi yapacak?

Show Tv ekranlarında iki bölüm izlendikten sonra yayınına ara verilen Yüz Yüze dizisi final mi yapacak? Perşembe günü yayınlanan dizinin 3. bölümü dün akşam ekranlara gelmedi. İzleyicilerin meraklı bekleyişine karşılık açıklama gecikmedi. Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’nun başrollerini paylaştığı dizi, istenen reyting seviyesini yakalayamadığı için, diziye konsept değişikliği yapması için süre verildi. Bu nedenle dizi bir süreliğine ekran macerasına ara verdi. Yapılan açıklamaya göre dizi bir ay süre ile ekranlarda olmayacak.

Oyuncu kadrosunda Sinem Kobal, Birkan Sokullu, Tamer Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Başak Daşman, Muhammet Çakır, Ali Seçkiner, Merve Dizdar ve Selin Yeninci’nin yer aldığı dizi Yüz Yüze, geçtiğimiz hafta yayından çekilmişti. Bakalım dizi ekranlara tekrar ne zaman dönecek?

Bu hafta yayınlanmayan dizinin 3. bölümü yerine Show Tv ekranlarına Güldür Güldür Show’un tekrar bölümü geldi. Yapımcılığını Tims&B’nin gerçekleştirdiği dizinin tekrar ne zaman ekranlarda olacağı ise henüz netlik kazanmadı.

03-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar