Çukur dizisine anlamlı ödül!

Çukur dizisine anlamlı ödül!
'Çukur’da Umut Var' YaşaTIR Projesi ödüle layık görüldü. Çukur dizisi yetkililerine haklı ödülleri 4 Eylül Cuma günü İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen törende verildi.

4. sezonuna hazırlanan ve önümüzdeki hafta ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Çukur dizisine anlamlı ödül verildi. Hayranları bazı kesimlerce insafsızca eleştirilen hatta ceza bile verilen, lakin sosyal medyada ise oldukça popüler olan Çukur dizisine verilen ödülleri merak ediyor. Şimdi detaylar

Çukur dizisine anlamlı ödül!

Yayınlandığı 3 sezondur kendisine oldukça geniş bir hayran kitlesi oluşturan Çukur dizisi 4. Sezon öncesinde çok anlamlı bir ödle layık görüldü. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri’nin ‘Oscar’ı sayılan Ace Of Mice Ödülleri’nde 'En İyi Roadshow' ödülü, 'Çukur’da Umut Var' YaşaTIR Projesi ile Kansersiz Yaşam Derneği’ ve Çukur dizisi ikilisinin oldu. Çukur dizisi yetkililerine haklı ödülleri 4 Eylül Cuma günü İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen törende verildi.

 

 “YaşaTIR Projesi ile 2000 insanın hayatı kurtuldu.”

Benzersiz çalışmalarıyla farkındalık oluşturan Kansersiz Yaşam Derneği’nin 'Çukur'da Umut Var' YaşaTIR Projesi, Show TV ve Ay Yapım işbirliği ile Nisan 2019'da kan kanserlerine dikkat çekme, kan ve kök hücre bağışı toplama için çalışmalara başlamış ve bu faaliyete Çukur dizisi oyuncuları bizzat aktif olarak katılmışlardı. Sadece etkinliklere katılmakla yetinmeyen Çukur oyuncuları bu farkındalığa bazı bölümlerde mesaj ve entegrasyon olarak dikkat çekmişlerdi. YaşaTIR yolculuğu sezon finali galasında duyurularak ülke çapında yolculuğa 3 Ekim 2019 itibariyle çıkıldı.

2000 kişi kurtarıldı!

Nisan 2019 tarihinde başlayan proje çerçevesinde 6 il ve 6500 km’yi kapsayan yolculukta, toplanan 2000’den fazla kan ve kök hücre, 2000 kişiye yaşama dönüş imkanı sağladı. Canlitv’ye konuşan organizatörler YaşaTIR’ın kan ve kök hücre bağışı toplamaya yönelik yolculuğunun süreceğini ve Çukur oyuncularıyla birlikte 22 şehre daha ulaşarak, umut olmaya devam edeceklerini belirtti. Canlitv platformu olarak böylesine anlamlı bir projede yer alan Çukur dizisi oyuncularına teşekkür ediyoruz..

Çukur’da Umut Var YaşaTIR

Ace Of Mice Ödül Töreni’ne Çukur’un oyuncularından Ece Yaşar ve Aytaç Uşun da katıldı. Törende ödülü alan Çukur Dizisinin İdari Yapımcısı Yamaç Okur ise tüm oyuncular adına bir konuşma yaptı. O konuşmayı aynen yayınlıyoruz: “Çukur'da Umut Var YaşaTIR projesi popüler bir dizinin gücünün sosyal sorumluluk projesi aracılığıyla farkındalık yaratmada ne kadar etkili olabileceğini bir kez daha gösterdi. Kök hücre ve kan bağışının artmasına katkıda bulunduğumuz için çok mutluyuz.

05-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar