Çukur dizisine taze kan!

Çukur dizisine taze kan!
Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Çukur'a genç oyuncu Feridun Bozdeveci'de dahil oldu. Bozdeveci 'Süleyman' karakterine hayat verecek.

Son dönemin en başarılı televizyon dizileri arasına adını başarıyla yazdıran, Show TV ekranlarında yayınlanan her bölümüyle izlenme rekorları kıran Çukur dizine bir oyuncu daha dahil oluyor. 27 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak 67. bölümüyle sezon finali yapacak diziye Feridun Bozdeveci'de dahil oldu. Peki Bozdeveci Çukur'da hangi karaktere hayat verecek? İşte detaylar! 

FERİDUN BOZDEVECİ 'SÜLEYMAN' KARAKTERİYLE ÇUKUR'DA!

Geçtiğimiz haftalarda Dilan Çiçek Deniz, Erkan Avcı ve Berkay Ateş'in ayrılığıyla izleyenlerin büyük şok yaşadığı Çukur dizisine genç oyuncu Feridun Bozdeveci dahil oluyor.

Bozdeveci'nin dizide 'Süleyman' karakterine hayat vereceği öğrenildi. Karakter hakkında detaylı bilgiler dizinin gelecek hafta yayınlanacak yeni bölümleriye belli olacak.

ÇUKUR FERİDUN BOZDEVECİ (SÜLEYMAN) KİMDİR?

23 Haziran 1985 tarihinde Denizli'de dünyaya gelen genç oyuncu, ilkokul ve Lise eğitimini Denizli'de tamamladı. Lise'den mezun olduktan sonra Üniversite eğitimini tamamlamak üzere İstanbul'a giden Bozdeveci, Bilgisayar Mühendisliği ve Oyunculuk üzerine eğitimler aldı.

Özel aldığı oyunculuk ve diksiyon eğitimlerinin ardından birçok tiyatro oyununda rol alan Bozdeveci ilk dizi deneyimini 2010 yılında rol aldığı Arka Sokaklar dizisinde yaşadı.

Arka Sokaklar dizisinin ardından dönemin çok izlenen diğer dizilerinden biri olan Arka Sokaklar'da da rol alan genç oyuncu Kollama, Öyle Bir Geçer Zamanki, Ana Yüreği, Vahyin İzinden gibi bir çok dizide rol aldı.

Feridun Bozdeveci hangi dizilerde rol aldı?

  • Arka Sokaklar - 2010
  • Akasya Durağı - 2010
  • Kollama - 2010
  • Öyle Bir Geçer Zamanki - 2010
  • Ana Yüreği - 2011
  • Vahyin İzinden - 2014
  • Çukur - 2019

Çukur 2. Sezon Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

Ay Yapım tarafından Show TV için yapılan Çukur 2019 – 2020 sezonu için yayın onayı alan ve yayınlanacağı garanti olan ilk dizi oldu. Çukur dizisi bu sezon finalini ise büyük ihtimalle 67. bölümde 27 Mayıs 2019 pazartesi akşamı yapacak. Çukur 27 Mayıs Pazartesi akşamı 2. sezon finalini yaparak izleyicisinden kısa süreliğine ayrılacak. Dizinin Haziran ayı değil de neden Mayıs ayı sonunda sezon finali yapacağının sebebi ise Haziran ayının ilk haftasının ramazan bayramı olması dolayısıyla olduğu düşünülüyor. Kanal bayramdan önce sezon finali yaparak bayramda bulundukları yeri terk edecek seyirciler dolayısıyla reytinglerde düşüş yaşamak istemiyor.

23-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar