Çukur Kutay neden yok? Lorin Merhart diziden ayrıldı mı?

Çukur Kutay neden yok? Lorin Merhart diziden ayrıldı mı?
Son yayınlanan bölümün ardından izleyiciler şu soruyu sormaya başladı. Çukur Kutay neden yok? Lorin Merhart diziden ayrıldı mı?

Lorin Merthart, Çukur dizisine bu sezon dahil olan isimler arasında yer alıyordu. Show TV'den ekrana gelen diziye geçtiğimiz sezon Akın Koçovalı karakteri dahil olmuştu. Lorin Merhart, Akın Koçovalı'nın en çok güvendiği adamı olan Kutay karakterine can veriyordu. Son bölümde Kutay karakterini oldukça etkileyici bir sahnede görmüştük. O sahneden sonra herkes Kutay karakteri Çukur'dan ayrıldı mı gibi sorular sormaya başladı. 

Çukur dizisinin yeni yüzlerinden Lorin Merhart, Çukur dizisine veda etti. Lorin Merhart'ın canlandırdığı Kutay karakteri, son bölümde hayatını kaybetti. Dolayısıyla yeni bölümlerde Kutay karakterini ve dolayısıyla Lorin Merhart'ı izleyemeyeceğiz. Genelde dizilerden ayrılan oyuncuların yerine yeni isimler dahil olur. Bakalım Çukur dizisine hangi yeni isimler dahil olacak. 

Lorin Merthart kimdir?

28 Ocak 1997 tarihinde Almanya'nın başkenti Berlin'de dünyaya gelmiştir. Doğa Koleji'nden mezun olmuş ve ardından Londra Drama Stüdyosu'nda tiyatro eğitimi almaya başlamış ve profesyonel oyunculuk alanında lisans yapmıştır. 2012 yılında Disney Channel'da yayınlanan Zil Çalınca isimli gençlik dizisinde Acar karakteriyle rol aldı. Ayrıca Bugüne kadar pek çok reklam filminde rol almıştır. 2013 yılında Star TV'den izleyicisine ulaşan ve başrollerinde İlker Aksum ile Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı 20 Dakika dizisinde rol aldı. Televizyondan uzunca bir süre uzun kalmasının ardından bu yıl Show TV'den ekrana gelen Çukur dizisinde rol aldı. Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Rıza Kocaoğlu'nun başrolde yer aldığı dizide Kutay karakterine can verdi.

Rol aldığı yapımlar

2012 - Zil Çalınca

2013 - 20 Dakika

2019 - Çukur 

Salih Kalyon da Çukur dizisine veda etti

Lorin Merhart'ın yanı sıra oldukça önemli bir başka isim daha Çukur dizisine veda etti. Türk tiyatrosunun ve sinemasının önemli isimlerinden Salih Kalyon, hatırlayacaksınız sezon başında diziye dahil olmuştu. Hakkında büyük soru işaretleri bulunan Aliço karakterinin babasını canlandıran Salih Kalyon, son bölümlerde dizide rol almadı. Onun da dizide yer almaması büyük yankı uyandırdı. Yavuz Çoban karakterine can veren Salih Kalyon da bundan böyle Çukur dizisinde rol almayacak. 

14-11-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar