Çukur setinde kutlama!

Çukur setinde kutlama!
Ekranların fenomen dizisi Çukur setinde bu hafta kutlama vardı. Reyting rekortmeni olan Çukur yeni sezonda da aynı başarıyı sürdürürken Çukur ekibi bakın neyin kutladı?

Fenomen dizi Çukur yeni sezonda da aynı başarıyı sürdürüyor. Show Tv'de yayınlanan Çukur dizisinin setinde bu hafta kutlama vardı. Çukur oyuncuları ve Çukur ekibinin hep beraber olduğu kutlamada pasta kesildi. Ay Yapım'ın başarılı dizisi Çukur 23 Ekim 2017 yılında ekrana merhaba demişti. Çukur ekibi hem dizinin yıldönümünü hem de bu yıldönümüne denk gelen 100. Bölümü kutladı.

Çukur dizisi 3. Yılını kutluyor

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Çukur 3 sezondur aynı ilgiyle takip ediliyor. Yeni sezon bölümleri yayınlanmaya başlayan Çukur'un başarısı devam ederken Çukur setinde anlamlı bir kutlama yapıldı. Başarılı bir oyuncu kadrosu ve teknik ekibi olan Çukur 100. Bölüm için pasta keserek kutlama yaptı. Oyuncu ve Çukur ekibinin katıldığı kutlamada başarı temennilerinde bulunuldu.

Çukur setinde 100. Bölüm heyecanı

Çukur'un yayınlanmasının 3. Yılı ve dizinin 100. Bölümü anısına kesilen pasta Çukru ekibi tarafından afiyetle yenilirken, ortaya güzel fotoğraflar çıktı. Çukur oyuncularından Aras Bulut İğnemli, Öner Erkan, Erkan Kolçak Köstendil Necip Memili, Perihan Savaş kutlamada yer alan isimlerden oldu. Set çalışanları ve oyuncular Çukur 100. Bölüm heyecanını yaşadı.

Koçovalı kardeşlerden 100. Bölüm videosu

Çukur dizisinin 100. Bölümü için Aras Bulut İğnemli, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkal, Necip Memili yani Koçovalı kardeşler ve Kemal karakterini canlandıran ve aynı zamanda dizinin aksiyon yönetmeni olan Uğur Yıldıran'ın moderatörlüğünde sohbet edilen bir video da çektiler. Çukur dizisinin sosyal medya hesaplarından yayınlancak video ise Çukur takipçileri tarafından merak edilmeye başlandı.

Çukur 100. Bölüm ne zaman?

Çukur ekibinin 100 bölümlük başarısını kutladığı etkinlik Show Tv'den de paylaşıldı. Hem sosyal medyada çok konuşulan hem de reytinglerle yüz güldüren Çukur dizisi 100 bölümlük bir macerayı tamamlarken başarılı adımlarla yoluna devam ediyor. Senaryosu ve fenomen oyuncularıyla başta gençler olmak üzere farklı kesimlerden izleyiciye sahip olan Çukur yeni bölümüyle pazartesi akşamları Show Tv ekranlarında olacak. İlk sahnesi paylaşılan Çukur 100. Bölüm 26 Ekim pazartesi yayınlanacak!

23-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar