Çukur’a bomba transfer!

Çukur’a bomba transfer!
Show TV'nin reyting şampiyonu Çukur'a bomba transfer yapıldı. Her geçen gün kadrosunu genişleten Çukur’a dahil olan oyuncu kim?

Show TV'nin reyting şampiyonu Çukur'a bomba transfer yapıldı. Sinan Öztürk’ün yönetimindeki Çukur dizisi her geçen gün kadrosunu genişletiyor. Başarısı arttıkça kadrosuna yeni isimler ekleyen dizi Salı günleri en çok izlenen dizilerden olmayı başardı. Seyirci Çukur’a dahil olan oyuncuyu merak ediyor. Şimdi detaylar

Çukur’a bomba transfer!

Sinan Öztürk’ün yönetimindeki Çukur dizisi transfere doymuyor. Ay Yapım'ın koordine ettiği Çukur dizisinde Aras Bulut İyinemli, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Kubilay Aka, Cihangir Ceyhan, Burak Dakak, Nur Sürer ve Meral Çetinkaya gibi usta isimler görev yapıyor.

Her Yer Çukur!

Show Tv'de Koçavalı Aile'sinin hikayesini anlatan ve İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat semtinde çekilen dizi 3. Sezonunda da pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Başarsıyla göz dolduran Çukur’un kadrosuna Uğur Aslan'ın ardından Özlem Turay da dahil oldu. Kulislerden aldığımız bilgiye göre Küçük Ağa, Lise Devriyesi, Dolunay gibi birçok dizide performansıyla dikkat çeken Özlem Turay, Çukur diziisnde Sevda karakterine hayat verecek. “Çukur Her Yerde!” sloganıyla fenomenleşen Çukur yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'de Show TV'de izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

Özlem Turay Kimdir?

Namı diğer Mahşer-i Cümbüş oyuncu 1981 İzmir’de dünyaya gözlerini açtı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih, Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Özlem Turay, henüz 14 yaşında iken İzmir Karşıyaka Tiyatro Atölyesi'nde rol aldı. Tiyatro eğitimi için Harika Lafçıoğlu gözetiminde tiyatro ve şan dersleri alan Turay onlarca tiyatro oyununda çalıştı. Sokak Çocuklarını Koruma Derneği'nde oyunculuk dersleri veren ve çeşitli oyunlar sahneleyen başarılı oyuncu 5 arkadaşıyla Mahşer-i Cümbüş tiyatro grubunu kurdu. Kurduğu Mahşer-i Cümbüş grubuyla Türkiye'de bir ilk olarak birlikte Doğaçlama Tiyatroyu sahneledi. Daha sonra Benimle Oynar mısın? isimli çocuk programında görev yapan Turay, halen tiyatro öğretmenliği yapmaktadır. Mahşer-i Cümbüş ile beraber turnelere çıkan Turay, Anında Görüntü Show isimli televizyon programıyla Tiyatro Sporunu ekranlarda sahnelemeye devam etmektedir. 2002 yılında “Kadınlar da Savaşı Yitirdi” adlı oyunda müzik yaparak çok yönlü bir oyuncu olduğunu gösterdi. Oyunculukta Ses ve Nefes, Biyomekanik Oyunculuk, Oyunculuk ve Doğaçlama, Tiyatro ve Doğaçlama, Commedia Dell'Arte tiyatro oyunculuğu gibi birçok atelyede çalışan Özlem Turay’a canlitv olarak Çukur dizisinde başarılar diliyoruz.

Rol Aldığı Tiyatrolar:

Cimri, Hastalık Hastası, Sahte Cennet, Ferhat ile Şirin, Kafkas Tebeşir Dairesi, İki Efendinin Uşağı

Rol Aldığı Yapımlar

Benimle Oynar mısın? (TRT)

Anında Görüntü Show (Fox Tv)

Küçük Ağa (Kanal D)

Lise Devriyesi (TRT)

Dolunay (Star Tv)

03-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar