Çukur’da Koçovalı Erdenet karşıya karşıya! Yeni sezon ne zaman?

Çukur’da Koçovalı Erdenet karşıya karşıya! Yeni sezon ne zaman?
4. sezonuna hazırlanan Çukur'da Koçovalı ve Erdenet karşı karşıya geliyor. Yeni sezona ait tanıtımı izleyen Çukurseverler haklı olarak soruyor, yeni sezon ne zaman?

4. sezonuna hazırlanan Çukur'da Koçovalı ve Erdenet karşı karşıya geliyor. Yeni sezona ait tanıtımı izleyen Çukurseverler haklı olarak soruyor, yeni sezon ne zaman? Adı sürekli olarak sosyal medyada hem fenomen olarak hem de eleştiri odağı olarak gündeme gelen Çukur’da Erdenet karakteri ve onu canlandıracak olan Mustafa Avkıran kimdir? İşte detaylar

Çukur’da Koçovalı Erdenet karşıya karşıya! Yeni sezon ne zaman?

Önümüzdeki ay 4. sezonuna girmeye hazırlanan Ay Yapım imzalı Çukur yeni yüzler ve yeni karakterlerle yine iddiasını sürdürecek. Show TV’de ekrana gelen ve üç sezon boyunca hem reytinglerde hem de sosyal medyada adını zirveye yazdıran Çukur, bazen de lanetle eleştirilmişti. İzleyicilerin merakla beklediği yeni sezondan ilk tanıtımı yayınlandı ve çok beğenildi.

Seni o Çukur’a gömeceğim!

Yeni sezona damga vuracağına kesin gözüyle bakılan Yamaç Koçovalı ve Arık Böke Erdenet mücadelesi Çukur’u yine zirveye ortak edecek. İkilinin karşı karşıya geldiği ve Arık Böke Erdenet'in "Seni o Çukur'a gömeceğim Yamaç Koçovalı!" sözleri bu sezon yaşanacak mücadelenin ipuçlarını verdi.

Aksiyon tam gaz!

Aksiyon dolu dövüş sahneleriyle dikkat çeken tanıtımı izleyen Çukurseverler, Mustafa Avkıran'ın canlandıracağı Cengiz Erdenet karakterini ve oyuncuyu merakla araştırdı. Yeni sezonda Koçovalı ve Erdenet aileleri arasında yaşanacaklar Çukur’da hiç bitmeyen gerilimin de yol haritası olacak. Keyifli seyirler.

Mustafa Avkıran Kimdir?

1963 Gaziantep doğumlu oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezundur. Yüksek Lisansını Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda tamamlayan Avkıran, 1987 yılında Ateşten Günler dizisi ile sektöre adım attı. Tiyatrocu Övül Avkıran ile evli olan Mustafa Avkıran dizilerde sert karakterleri canlandırmasıyla tanıdı.

Rol aldığı bazı yapımlar

2019 – Azize (Barbaros) (TV Dizisi)

2017 – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Tahir Ağa) (TV Dizisi)

2015 – Filinta “Bin Yılın Şafağında” (Davut Paşa) (TV Dizisi)

2014 – Sevdam Alabora (Ali Hikmet) (TV Dizisi)

2013-2014 – Kaçak (İsmet Ali) (TV Dizisi)

2011-2012 – Kuzey Güney (Sami) (TV Dizisi)

2010 – Av Mevsimi (Müslüm) (Sinema Filmi)

2008-2010 – Yaprak Dökümü (Mithat) (TV Dizisi)

2005 – Köpek (Reşat) (TV Dizisi)

2002 – Kınalı Kar (Cabbar Ağa) (TV Dizisi)

2000 – Kurşun Kalem (TV Dizisi)

1999-2001 – Yılan Hikayesi (Hamit) (TV Dizisi)

1999 – Kurtlar Sofrası (TV Dizisi)

1991 – Yalnızlar (Dilsiz Musa) (TV Dizisi)

1989 – Ayaşlı ve Kiracıları (TV Dizisi)

1987 – Ateşten Günler (Salim) (TV Dizisi)

24-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar