Şampiyon 33. Bölüm İzle!

Şampiyon 33. Bölüm İzle!
Şampiyon dizisi 33.bölümde Mike Tyson gibi büyük boks otoritelerinin dahi Kafkas'ı favori göstermesine rakibi James McVardy nasıl tepki verecek?

Sevinç, azim, kararlılık ve üzüntünün bir arada verildiği şampiyon 33. Bölümüyle ekrana geliyor TRT 1'in spor, aksiyon ve dramı başarıyla harmanlayan dizisi Şampiyon her perşembe yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Kafkas lakaplı Fırat Bölükbaşı’nın oğlu Güneş için veda ettiği ringlere geri dönme mücadelesini anlatan Şampiyon’un 33. Son bölümünde Tansel’in Güneş’e doğrulttuğu silah ateş almamıştır. Şansını bir kere daha deneyen Tansel, silahın boş olduğunu anlar. Heyecan dolu sahneleriyle dikkat çeken Şampiyon dizisi 33.bölümde Mike Tyson gibi büyük boks otoritelerinin dahi Kafkas'ı favori göstermesine rakibi James McVardy nasıl tepki verecek? En heyecanlı bölümüyle Şampiyon 33. Bölümü buradan izleyebilirsiniz. Şimdi detaylar

Şampiyon 33. Bölüm İzle!

Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, Gizem Karaca, Yıldız Çağrı Atiksoy, İlayda Alişan'ın başrollerinde yer aldığı Şampiyon'un 33. Bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. İntikam hissiyle yanıp tutuşan Tansel, Kafkas’ın oğlu Güneş'e silah doğrulur ancak silah boştur. İyice sinirlenen Tansel, ömrü boyunca başına gelen en kötü sürprizle karşılaşır. Tansel’in hayatına mal olacak bu kötü sürpriz ne?

Maç iptal ediliyor!

Bu arada her iki tarafın da dört gözle beklediği Fırat ve McVardy maçı iptal edilir. İptal edilen maç, tüm dünyada ses getirir. Mike Tyson gibi büyük boks otoritelerinin Kafkas'ı favori göstermesi, James McVardy'i çıldırtmıştır. Tansel'in ani ölümü Zafer ve Selvi'yi sevince boğarken hayatlarında yeni bir sayfa açmaya niyetlenirler. Zafer’in evlilik teklifini Selvi bu sefer kabul edecek midir? Çünkü Nesli ve Kerem ikilisinin de aynı anda evlilik kararı aldıklarını bilmemektedirler. İki ayrı çift birbirlerinden habersiz nikah işlemlerine başlasa da kader onları bir noktada birleştirecektir.

Fırat’ın sakladığı büyük sır?

Evlilik hazırlıklarını sürdüren Zafer, bir yandan da kendisine olan güvenini yitiren Fırat'ı ayağa kaldırmaya çalışmaktadır. Ancak Fırat'ın Zafer'den sakladığı bir gerçek vardır ki onu bokstan tamamen koparacak kadar güçlü bir gerçektir. Düğün gününe kadar bu gerçeği herkesten saklayacak olan Fırat, kimseyi en mutlu günlerinde üzmek istememektedir. Peki hayatındaki boşluğu yani Suna’yı ne yapacaktır?

Suna’dan haber var!

Zafer-Selvi ve Kerem-Nesli çiftinin çifte düğünlerinin olduğu gün Suna'dan ve rakibi McVardy'den haber alan Kafkas bu ikilemi nasıl çözecek? Çıkacağı maç ölüm kalım maçıdır ve Fırat'ın bir karar vermesi gerekmektedir. Zafer, Nesli, Kerem ve Selvi'nin nikâh masasında memura kararlarını iletmelerinden birkaç saat sonra Fırat da kariyeri ve hayatı hakkındaki kararı diğerlerine iletir.

"Şampiyon" otuz üçüncü son bölümüyle 6 Ağustos Perşembe saat 20.00'de TRT 1'de!

06-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler