Çukur'un yeni sezonunda çok sevilen o karakter olmayacak!

Çukur'un yeni sezonunda çok sevilen o karakter olmayacak!
Fenomen dizi Çukur sezon finali yapmıştı, yeni sezon çekimlerine yakında başlayacak Çukur'da o başrol oyuncu kadroda yer almayacak! İşte detaylar…

Ekranların fenomen dizileriden biri olan Çukur'da yeni sezon hazırlıkları başlıyor. Koronavirüs (Covid- 19) salgını sebebiyle bir çok dizi gibi Çukur'da yeni bölüm çekimlerine ara vermek zorunda kalmıştı. Çukur'un son bölümü olan 93. Bölümü ise Nisan ayında yayınlanmıştı. Show Tv'nin sevilen dizisi bu bölümle sezon finali yapmak zorunda kalmıştı. Aras Bulut İynemli, Öner Erkan, Erkan Koçak Köstendil gibi ilgiyle takip edilen oyuncuların olduğu Çukur, yeni sezona ise eksiklerle başlayacak.

Çukur'dan hangi isim ayrılıyor?

Show Tv'de yayınlanan ve 3. Sezondur reyting rekorları kıran Çukur dizisi Nisan ayında 93. Bölümüyle sezona veda etmişti. Çukur'un 4. Sezon çekimlerinin Temmuz ayında başlaması planlanırken, senaryoda da önemli değişiklikler bekleniyor. Ay Yapım'dan Kerem Çatay, Pelin Diştaş Yaşaroğlu'nu yapımcılığında çekilen Çukur'un yeni bölümünde önemli karakterlerden birini canlandıran Öner Erkan'ın kadroda olmayacağı öğrenildi. Selim Koçoavlı karakterine hayat veren Öner Erkan, Çukur kadrosunda bulunan isimlerden biriydi.

Çukur yeni sezona ne zaman başlayacak?

Temmuz ayında 4. Sezon çekimlerine başlanılması planlanan Çukur, Eylül ayında 94. Bölümüyle ekrana gelecek. Yeni sezonda sürprizlerin olacağı dizide Selim Koçovali karakterinin ölmesiyle Öner Erkan'ın diziden ayrılacağı iddia edildi. Konuyla ilgili taraflardan net bir açıklama yapılmazken, Eylül ayında ilk bölümlerde senaryoda bu yönde bir değişiklik olduğu iddia edilenler arasında. Başarılı sezonlar geçiren ve yeni sezona da iddialı girmeyi planlayan Çukur, zaman zaman tepki alsa da son zamanların en istikrarlı dizilerinden biri olmayı sürdürüyor.

Çukur'da her karakter bir fenomene dönüştü

Çukur oyuncu kadrosu ağırlıklı olarak erkek oyunculardan oluşuyor. Aras Bulut İynemli, Öner Erkan, Erkan Kolçak, Ercan Kesal, Rıza Kocaoğlu gibi başarılı isimlerin rol aldığı Çukur'da Kosovalı kardeşlerin Çukur isimli İstanbul'un en belalı mahallesinde ortaya koydukları mücadele konu ediliyor. Senaryosu Gökhan Horzum tarafından yazılan Çukur'un yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor. Her biri bir fenomene dönüşen karakterler de diziyi popüler tutan önemli etkenlerden. Çukur Eylül'de yeni bölümleriyle ekranda olacak.

09-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar