Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisinde ayrılık rüzgarı

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisinde ayrılık rüzgarı
Her hafta olduğu gibi cuma akşamlarının sevilen, reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisnden kim ayrıldı? İşte detaylar!

Star Tv'nin vazgeçilmez dizisi Yalı Çapkını'nda şok ayrılık yaşandı. Sevilen dizinin kadrosundan ayrılan isim kim? İşte detaylar!

YALI ÇAPKINI DİZİSİNDEN HANGİ İSİM AYRILDI?

Başrollerini Afra Saraçoğlu ( Seyran Korhan ), Mert Ramazan Demir (Ferit), Beril Pozan ( Suna), Buçe Buse Kahraman (Pelin) paylaştığı cuma akşamlarının soluksuz izlenen dizisinde, ekranların sevilen yüzlerinden biri olan, dansçı ve aktris Cemre Gümeli diziye veda etti.  

Cemre Gümeli dizide Mert Ramazan Demir'in (Ferit) fizik tedavi doktorunu canlandırıyordu. Dizide canlandırdığı rol ismi Talih'ti. Türk tiyatro ve sinema oyuncusu olan Cemre Gümeli Yalı Çapkını projesindeki rolü istediği gibi ilerlemeyince dizinin yapım şirketi olan OGM Pictures ile yollarını ayırdı.

CEMRE GÜMELİ KİMDİR?

1993 Doğumlu olan Cemre Gümeli İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat Yönetimi ve Medya ve İletişim Sistemlerini bitirerek mezun oldu. Aynı zamanda tiyatroya ilgisi olan Gümeli Müzikal Tiyatro ve Clown eğitimleri aldı. Ardından yurtdışına çıkarak tiyatro ile ilgili eğitim aldı. Türkiye'ye döndükten sonra Kumbaracı 50 ekibine girerek tiyatro oyununa giriş yaptı. Shakespeare'in 3.Richard oyununda Lady Anne karakterini canlandırmıştı. Tiyatro geçmişi dışında Cemre Gümeli Almanca ve İngilizce dilleri konuşmaktadır. 

GÜMELİ'NİN OYNADIĞI BAZI DİZİLER

Cemre Gümeli'nin geçmiş çalışmalarına bakacak olursak 2016'da yayınlanan Tatlı İntikam , 2018-2019 arası her pazar TRT ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma , yakın tarih olarak 2021-2022 arası yine TRT'de yayınlanan Barbaroslar : Akdeniz'in Kılıcı gibi kaliteli projelerede yer almıştı. 

GÜZEL OYUNCU CEMRE GÜMELİ'DEN YENİ PROJELER NE ZAMAN?

Star Tv'de cuma akşamları yayınlanan reyting rekorları kıran Yalı Çapkını adlı diziden ayrılan Cemre Gümeli diziden ayrıldıktan sonra yeni projeleri için birçok şirketle görüştüğünü belirtti . Dizide Talih karakterini canlandıran , tiyatro sahneleri ve televizyon ekranlarında  yer edinmiş sevilen genç oyuncu Cemre Gümeli'nin bir sonraki projeleri seyirciler tarafından merakla bekleniyor... Akıllardaki soru işareti olarak yeni projelerinde işler planladığı gibi gidecek mi?

08-11-2023
Yazar Hakkında
Tuğba Coşgun

Tuğba Coşgun

Haziran 1996 doğumluyum. Gebze/ Kocaeli'de yaşıyorum. 2017'de Kocaeli Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Teknikerliği bölümünden mezun oldum. 5 y .. devamı.. mail
Yorumlar