Cüneyt Arkın Filmlerde Yaşadığı Kazaları Anlattı!

Cüneyt Arkın Filmlerde Yaşadığı Kazaları Anlattı!
Ünlü ve usta oyuncu Cüneyt Arkın bugün bir paylaşımında eski günlerde setlerde yaşadığı olayları bir fotoğrafıyla paylaştı. İşte ünlü oyuncunun yaşadığı o kazalar!

Türk sinemasının en başarılı ve tarihe geçen oyuncularından biridir Cüneyt Arkın. Oynadığı onlarca film halen en çok seyredilen filmler arasında yer alıyor ve televizyonlarda yayınlarken reyting rekorları kırıyor. Başarılı oyuncu tam anlamıyla tarihe ve Türk Sinemasına mal olurken yaşadığı bazı olaylarda onun bu başarıyı kolay kazanmadığını ve pek çok fedakarlıklarda bulunmak zorunda kaldığını gösteriyor. Halen Atv ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Kuruluş Osman adlı dizide rol alan başarılı oyuncu sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Usta oyuncu paylaşımında şimdiye kadar film ve setlerde aldığı yaraları gösteren bir fotoğrafını paylaştı. Bir anda gündem olan paylaşımda ünlü oyuncu Cüneyt Arkın’ın pek çok filmde pek çok yara aldığı ve vücudunda bunların izinin kaldığı görüldü. İşte haberin detayları!

Ekmeğim İçin Çok Şeyden Vazgeçtim!

Ünlü oyuncu Cüneyt Arkın bugün 83 yaşında. Yıllara sığdırdığı yüzlerce film var. Özellikle tarihi filmler konusunda en yetkin isimlerden olan Cüneyt Arkın taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmış durumda. Rol aldığı filmlerdeki başarılı performansı ve gözünü budaktan esirgemeyen hali onu bu başarıda basamakları tek tek çıkarırken aynı zamanda da pek çok kazaya uğramasına sebep oldu. Setlerde pek çok kez yaralanan ve hatta ölümlerden dönen Cüneyt Arkın bugün paylaşımında setlerde aldığı yaraları gösteren bir fotoğraf paylaştı. Paylaşımı bir anda ilk sıralara oturan 83 yaşındaki usta oyuncu bu yaraları boşa almadığını göstermek istercesine paylaşımında “ben ekmeğimi kazanmak için çok şeyden vazgeçtim. Halkıma helal olsun” ifadelerini kullandı.

İşte O Yaralanmalardan Bazıları!

83 yaşındaki yılların tecrübesi usta oyuncu Cüneyt Arkın bugünkü paylaşımıyla bir anda geçmişte neler yaşadığını ortaya koyarken yaralanmalarını ve kazalarını dile getirdi. Bu yaralanmalardan bazıları ise şöyle;

-          Battal Gazi’nin İntikamı Filminde oyuncunun saçları yandı.

-          Kuşçu Filminde barut patlamasında karnı saçmalarla doldu, kaburgaları kırıldı. Ağır şekilde yaralandı.

-          Vurgun Filminde sağ dirseği ezildi.

-          Bir film için evde prova yaparken sağ el sinirleri kesildi.

-          Çıtkırıldım Filminde kaşı yarıldı, gözkapakları kesildi, sol bilek kemikleri parçalandı.

-          Şafakta Son Kurşun filminde sol omuz kemiği kırıldı.

-          Battal gazi Geliyor’da sol dirseği kırıldı.

-          Malkaçoğlu Filminde sol diz kapağı parçalandı

10-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar