Dayan Yüreğim 21 Nisan 2017 bölüm fragmanı

Dayan Yüreğim 21 Nisan 2017 bölüm fragmanı
Güzel oyuncu Ece Uslu'nun başrolünü oynadığı Dayan Yüreğim dizisinde gelecek hafta neler olacak? Seray ile Atıf evleniyor mu? Elvan ise bu evliliğe ne tepki verecek? Gelecek hafta yayınlanacak olan bölüm nefes kesecek.

Fox Tv'nin yeni sezon dizileri arasında yer alan Dayan Yüreğim, ilk bölümü ile izleyicilerin kalbini fethetti. Dizide anne rolünü canlandıran Ece Uslu'nun oyunculuğu ise izlemeye değer. Küçük oğlunun geçirdiği kaza ile hayatları cehenneme dönen ailenin hikayesini konu alan dizi reytinglerde önemli sıralarda yer alıyor.

Dayan Yüreğim'in son bölümünde, Atıf ile Elvan karşılaşması diziye damga vurmuştu. Bakalım Elvan'ın bu duruma tepkisi ne olacak. Atıf'a tüm gerçekleri açıklamaya giden Elvan'a Atırf'ın annesi İnci engel olacak. Ve söylediği yalanlarla bir kez daha Atıf'ı kendi tarafına çekecek.

Tüm bunlar yaşanırken Remzi oğlu Rıfat'ın Seray'a karşı hissettiklerini öğrenecek. Bunun için Seray'ın hemen Ali ile evlenmesini ister. Seray ise amcasının bu keskin kararına anlam veremez. Suzan için çember iyice daralmaktadır. Tüm gerçeklerin ortaya çıkması an meselesidir. Bakalım yeni bölümde neler olacak.

Dayan Yüreğim Oyuncuları

Elvan : Ece Uslu

Avukat Fuat : Cansel Elçin

Seray : Nilay Deniz

Atıf Şanal : Berk Atan

Ekrem Şanal : Ege Aydan

Remzi : Tuncer Salman

Aysun : Bengi Öztürk

Selim : Brad Berke Bayrak

Senem : Meriç Şenlikoğlu

Rıfat : Bora Akkaş

Meral : Elif Sönmez

Gülsüm : Özlem Maden

13-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar