Defne Samyeli'nin Fotoğrafı Olay Oldu! Yorumlara Kapattı!

Defne Samyeli'nin Fotoğrafı Olay Oldu! Yorumlara Kapattı!
Ünlü sunucu, oyuncu Defne Samyeli'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla başı dertte. Defne Samyeli paylaştığı resminde boyunu photoshopla mı uzattı? İşte detaylar!

Ünlülerin kendileriniolduklarından başka gösterme çabaları yeni değil ve bu durum bitecek gibi de görünmüyor. Ancak ne var ki ünlüler abartma konusunda bazen kantarın topuzunu kaçırıyorlar. O zaman da ne yazık ki inandırıcılık sorunuyla karşı karşıya kalıyorlar ve kendilerini hiç beklemedkleri bir tartışmanın tam ortasında buluyorlar. Ya da istemedikleri değil de belki de tam olarak istedikleri tartışmanın tam ortasına bile isteye düşüyorlar. İddialara göre Defne samyeli’de tam bu türden bir durumla yüz yüze bugünlerde.  Sanatçının kendini olmadığı bir halde gösterdiğini iddia edenler Defne samyeli’nin sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafını eleştiri yağmuruna tuttular. İşte detaylar.

Defne Samyeli Kendine Ne Yaptı?

'İstanbullu Gelin' dizisine 'Siren' karakteri ile yeniden konuk oyuncu olarak katılan Defne Samyeli'nin sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğraf olay yarattı. Üç sezondur Star TV’de cuma akşamları ekrana gelen ve başrollerinde Aslı Enver ile Özcan Deniz’in yer aldığı ‘İstanbullu Gelin’ dizisi üç bölüm sonra final yapacak. Daha önce diziye konuk oyuncu olarak dahil olan Defne Samyeli de yeniden İstanbullu Gelin’de boy gösterecek.

Photoshop Yapmakla Suçlandı

Sanatçı Defne Samyeli yeniden İstanbulu Gelin’e konuk oyuncu olarak girince ilk iş bunu sosyal medya hesabından duyurmak oldu. Sanatçının kendisinin de içinde bulunduğu İstanbullu Gelin’deki sahnelerin çekimleri önceki gün yapıldı. Çekimlerin yapıldığı mekanın önünde Defne Samyeli, setten fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. İşte ne olduysa bu paylaşımdamdan sonra oldu ve bu paylaşım bir anda sanatçıyı sosyal medya da bir numaralı magazin konusu haline getirdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları Samyeli'nin paylaştığı fotoğrafın üzerinde oynandığını iddia etti ve sanatçının photoshopla boyunu uzattığını iddia etti. Bizde sanatçının paylaştığı fotoğrafı sizlerle paylaşıyor ve yorumu size bırakıyoruz.

Defne Samyeli Kimdir?

Spiker, Sunucu, Oyuncu ve Köşe Yazarı Defne Samyeli, 17 Mart 1972 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Malatya’lı olan Samyeli’nin annesi Sendegül Samyeli babası Haluk Samyeli’dir. Defne Samyeli, henüz çocukken TRT İstanbul Rasyosu’nun çocuk kadrosuna girdi. Nişantaşı Anadolu Lisesi’ni üçüncülükle bitirdi. Boğaziçi Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü’ne girdi ancak iş hayatının yoğunluğu nedeniyle devam edemedi. Yıllar sonra yatay geçiş yaptığı İş İdaresi Bölümü’nden mezun oldu. 24 Nisan 1991 tarihinde katıldığı Magic Box’ın ya da sonraki adıyla İnter Star’ın güzellik yarışmasında “Türkiye üçüncü güzeli” oldu. Ardından Senegal’deki Avrupa Güzellik Yarışması’nda dördüncü oldu. Yarışmanın birincisi elendikten sonra Defne Samyeli üçüncülük tacını giydi. Defne Samyeli, 2013 yılında Fox Tv’de yayınlanan senaryosunu Gani Müjde’nin yazdığı “Babam Sınıfta Kaldı” adlı dizide yer aldı. Oyunculuk alanında ilerlemek istediğine karar verince profesyonel oyunculuk eğitimine başladı. 2013’ın sonbaharında Atölye Craft’ta oyuncu koçu Deniz Erdem’le çalışmaya başlayan Defne Samyeli, Anthony Bova’nın oyunculuk atölyesine katıldı.  Defne Samyeli, 2015 yılında Necati Şaşmaz ile anlaştı ve Kurtlar Vadisi Pusu dizisine katıldı. Defne Samyeli 21.08.2018 tarihinden beri Cem Yılmaz ile birlikte. 

15-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar