Demet Akalın o ünlülere çıkıştı; Hadi lan oradan!

Demet Akalın o ünlülere çıkıştı; Hadi lan oradan!
Demet Akalın sosyal medyada bir grup ünlü kadını hedef alan paylaşımlar yaptı. Ünlü popçunun açıklamaları tepkiyle karşılandı.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla yer yer tepki gören Demet Akalın yine bir paylaşımıyla tepkilerin odağındaki isim oldu. Demet Akalın, Instagram hikayesinde kadın dayanışmasına destek veren bir akıma katılan ünlü kadınlara sataştı.

Kadına şiddete karşı başlatılan akıma Demet Akalın'dan tepki

Son günlerin tepki toplayan ismi şimdi de ünlü kadınlar tarafından başlatılan kadın dayanışması akımına karşı bir paylaşımda bulundu. Peki söz konusu kadın dayanışma akımı neydi ve Demet Akalın bu akıma hangi sözlerle tepki gösterdi?

Kadınlar tarafından başlatılan akıma milyonlarca kişi katıldı

Kadınlar bu zor zamanlarda yalnız olmadıklarını birbirlerine hatırlattılar. Elçin Sangu, Gülse Birsel, Özge Özprinçci, Bergüzar Korel, Nurgül Yeşilçay daha adını sayamadığımız onlarca kişinin bulunduğu pek çok ünlü kadın, son dönemde iyice tırmanan kadın cinayetleri ve kadına şiddet vakalarına karşı, kadınının güzel, güçlü ve yalnız olmadığı mesajını veren paylaşımlar yaptı. Söz konusu paylaşımlarda herkes siyah beyaz bir fotoğrafını kullandı ve #ChallengeAccepted ve #WomenSupportWomen hashtaglerini kullanarak bir arkadaşını akıma davet etti. Söz konusu akıma milyonlarca kadın katıldı.

Demet Akalın'ın akıma yorumu: Hadi lan oradan! Sıfır samimiyet

Bu akıma katılanlar arasında Demet Akalın yer almadı. Ünlü popçu, akıma katılan ünlü kadınlara yönelik sert açıklamalar yaptı. Demet Akalın, Instagram hikayesinde "Bitane kadına şiddete cümle kurmazlar!!! İş afilli foto koymaya gelince #challenge hadi lan oradan!!! Sıfır samimiyet!!!!!" ifadelerini kullandı. Demet Akalın'a kadınların yanı sıra erkeklerden de büyük tepki geldi. 

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde attığı bir tweetin ardından büyük bir kesim sosyal medya kullanıcısı tarafından topa tutulmuştu. Ünlü popçu, geçen hafta yaşanan ve herkesi büyük üzüntüye boğan Pınar Gültekin cinayeti sonrası skandal bir paylaşıma imza attı. Yaşanan büyük vahşete dikkat çekmek yerine vahşetin yaşanış şekline takıldığı bir tweet attı. Tweette "O kadar iri ve uzun bir kızı nasıl sığdırdın varile. Beton dökmek ne ya" ifadelerini kullandı. Demet Akalın tarafından atılan bu tweet sosyal medyada oldukça tepki topladı.  Sosyal medya kullanıcıları böyle bir vahşet üzerine böyle bir paylaşım yapılmasını onaylamadı.

28-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler