Demet Akalın Yangında Mağdur Vatandaşlar İçin Yardım Kampanyası Düzenledi

Demet Akalın Yangında Mağdur Vatandaşlar İçin Yardım Kampanyası Düzenledi
Türkiye’nin çeşitli yerlerini esir almış olan yangında zor duruma düşen vatandaşlar ve çalışanlar için yardım kampanyası başlattı.

Manavgat’ta başlayan ve Türkiye’nin bir çok ilini etkileyen yangında kampanya başlatan Demet Akalın gözyaşlarını tutamadı.

Antalya, Muğla, Osmaniye, Mersin, Adana, Çanakkale, İstanbul gibi bir çok ilde başlayan yangında afet ekipleri ve vatandaşlar hız kesmeden çalışmalara devam ediyor. Hava ve Kara yolu ile yapılan söndürme çalışmalarda ihtiyaç duyulan ekipmanlar için binlerce vatandaş ve ünlüler harekete geçti.

Şarkıcı Demet Akalın ‘ da afet bölgesindeki ihtiyaçlar için elini uzattı.

Afet Bölgesi İçin 20-25 Tl’lik Ekipman

Manavgat’ta başlayan yangın ile birlikte ilk günden itibaren sosyal medya hesabından paylaşım yaparak ses olmaya çalıştı. Demet Akalın bir firma ile anlaşma sağlayarak afet bölgesindeki eksikleri test edip yadım toplamaya başladığını takipçilerine duyurdu. Ünlü şarkıcı Demet Akalın kampanyadan bahsederken gözyaşlarını tutamadı. Demet Akalın açıklamasında 20-25 tl’lik gerekli malzemeleri aldığını duyurdu.

Soğuk Su Depolu Kamyon

Demet Akalın yardım kampanyası için ‘’Soğuk su depolu kamyon bulmaya çalışıyorum. Bir kaç yere telefon açtım ama.. Köpek maması, yanmaz ayakkabı, pil, birkaç bir şey daha yarın kamyonumuz Bodrum’a yola çıkacak’’ dedi.

Dev Cücem Benim

Demet Akalın’ın paylaşımından sonra ulaşan yardımlar için tek tek teşekkür paylaşımı yaparak gelen yardımları sevenleri ile paylaştı. Şarkıcı Merve Özbey ise yanmaz ayakkabı gönderdiğini söyleyen Demet Akalın, Merve Özbey için ‘’Dev Cücem yanlış anlamayın yazıyorum ki boşuna sevmiyorsunuz diye’’ paylaşımda Merve Özbeyin yardımlarını dile getirdi.

Ünlü isimler yaşanan olaya cevapsız kalmadı. Bir çok ünlü ellerinden geleni yapabilmek için afet bölgesine yardım etmek adına kollarını sıvadı.

Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise Antalya, Muğla ve Tunceli’de 7 noktada yangının devam ettiğini açıkladı. 6 günde 35 ilimiz de 130 orman yangının kontrol altına aldığını açıkladılar.

Önce Ülkemin Adını Doğru Yazın

Birkaç gün öncesi Demet Akalın Sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda ‘’Azarbeycan uçak gönderdi mi ? Marmaris çok kötü ‘’ diye yazım hatası yaparken Azerbaycan’lı takipçisinin gözünden kaçmadı.  Demet Akalın’ın paylaşımına sinirlenen takipçi ‘’Önce ülkemin adını doğru yazın, Azerbaycan,Evet 18 helikopter 500 kişilik ekip ve 1 yangın uçağı (elimizde sadece 1 tane var) bütçeden de 3 milyon para ayırdık. Haberleri okursanız görürsünüz canımız da feda’’ dedi.

 

02-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar