Son Yaz kadrosuna flaş isim

Son Yaz kadrosuna flaş isim
Son Yaz dizisi yeni sezonda merakla beklenirken oyuncu kadrosundaki değişikliklerle gündeme geliyor. Bu kez Son Yaz kadrosuna flaş bir isim katıldı.

Yeni diziler heyecanla beklenirken sezon finali yapanlar da yeni sezon için son hazırlıklarını tamamlıyor. Son Yaz geçen sezonun en iddialı yapımlarından biri olmayı başarmıştı. Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla sevilen dizi Son Yaz yeni sezona kadrosundaki değişikliklerle başlıyor. Birçok oyuncusu ile yollarını ayıran Son Yaz'a katılan yeni oyuncular da var. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Son Yaz kadrosuna ünlü oyuncu Sarp Levendoğlu da katılıyor. Fox Tv'de yayınlanan Son Yaz'da Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan ve Alperen Duymaz başrolleri paylaşıyor. Sevilen oyuncu Birce Akalay da yeni sezonda Son Yaz kadrosuna dahil olmuştu.

Son Yaz kadrosuna Sarp Levendoğlu dahil oldu

O3 Medya imzalı Son Yaz kadrosuna flaş bir isim olan Sarp Levendoğlu dahil oldu. Son Yaz geçen sezon en çok izlenen dizilerden biri olmayı başardı. Yeni sezon için hazırlanan Son Yaz'da çok önemli oyuncu değişiklikleri de yaşandı. Sezon finali yapılırken ilk olarak diziden Funda Eryiğit ayrılmıştı. Daha sonra Son Yaz kadrosuna Erdem Şanlı, Emre Karayel, Şebnem Dönmez veda etti. Oyuncu kadrosunda yaşanan değişiklikler Son Yaz seyircisini şaşırtırken yeni sezon için yeni isimlerle anlaşmalar sağlanıyor. Ekranların sevilen ve güçlü iki ismi Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu Son Yaz yeni sezonda ekranda olacak.

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu aynı projede

İdealist bir savcı ile bir suç örgütü liderinin oğlunun hikayesinin anlatıldığı Son Yaz geçen sezonun dikkat çeken yapımları arasındaydı. Ali Atay'ın canlandırdığı Savcı Selim ile Alperen Duymaz'ın canlandırdığı Akgün'ün yaşadıkları ilgiyle izleniyor. Hafsanur Sancaktutan'ın cannlandırdığı Yağmur'la Akgün'ün aşkı ise dizinin sıcak sahneleriyle ekrana geliyor. İzmir Çeşme'de çekimleri yapılan Son Yaz kadrosuna Birce Akalay istihbarat elemanı Sare karakteriyle katılmıştı. Sarp Levendoğlu'nun da dizinin mafya kanadından bir karakteri canlandıracağı öğrenildi. Daha önce evli olan Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay yıllar sonra yeniden aynı projenin kadrosunda yer alacak. Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay 2014- 2017 yılları arasında evli kalmıştı.

02-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar