Demet Akalın’dan Hande Yener İçin Çarpıcı Açıklamalar!

Demet Akalın’dan Hande Yener İçin Çarpıcı Açıklamalar!
Magazin dünyasının ünlü ismi demet Akalın’dan kavgalı olduğu ve şu sıralar aralarında barış rüzgarları esen meslektaşı Hande Yener için çarpıcı ifadeler geldi. İşte detaylar!

Magazin dünyasında uzun zamandır küs olmaları ve birbirine her fırsatta laf atmalarıyla gündemden düşmeyen ve adeta magazin medyası ve sosyal medyanın en popüler konularından birini oluşturan Demet Akalın ve Hande Yener arasında şu sıralar meltem rüzgarları esiyor. Birbirine olmadık sözlerle yüklenen çiftten Demet Akalın katıldığı bir yayında uzun zamandır kavgalı olduğu Hande Yener hakkında inanılmaz açıklamalarda bulundu. Duyanların adeta şok olduğu sözler sonrası ikilinin arasında yaşanan küslüğün yerini yakın zamanda dostluğun alabileceği iddiaları konuşulmaya başlandı. İşte detaylar!

Çok Sevimsiz Zamanlar Geçirdik!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın uzun yıllar kavgalı olduğu meslektaşı Hande Yener hakkında konuşurken geçmişte yaşananları anlamadığını ifade etti. Akalın “çok sevimsiz zamanlar geçirdik. İkimiz de çok sert karakterleriz ama bir araya geldiğimizde pamuk gibiyiz. Bence yine de geç kalmış değiliz çünkü bizden sonra gelen şarkıcı nesle de örnek olduk diye düşünüyorum. Birbirimizi çok yedik ama niye yedik belli değil. Yinede dediğim gibi, geç kalmış sayılmayız. O da çok başarılı olsun, çok mutlu olsun istiyorum. Birbirimiz için aynı şeyleri düşünüyoruz. Kavgalar, gürültüler geride kaldı” ifadelerini paylaştı. Demet Akalın’ın bu sözleri Hande Yener cephesinde nasıl karşılık bulacak şimdilik bilinmiyor.

Gerekli Gereksiz Harcamalar Yapıyormuşum!

Demet Akalın ayrıca karantina günlerinde neler yaptıklarını da anlatırken özellikle bir konuyu çok iyi gördüğünü ifade etti. Demet Akalın “ben çok masraf ediyormuşum, onu öğrendim. Gerekli, gereksiz harcamalar yapıyormuşum. Kendimi kısıtlayacağım çünkü o artık beyine yerleşti. Hiçbirimizin aklına böyle bir şey olacağı gelmezdi. Herkes başka şeyler için mücadele ediyor. Ne için mücadele edersin? İyi para kazanayım, iyi bir evim olsun, iyi bir arabam olsun diye. Ölene kadar insanlar hep bu yönde kendilerini bilinçlendirirler ve para kazanmaya odaklanırlar. Korkunç şeyler alıyormuşum, onların hepsini hayatımdan çıkardım. Her şeyin kıymetini daha fazla öğrendim. Hiçbir şekilde israf olsun istemiyorum. Hira’ya da aynı şeyleri anlatıyorum. Dışarıdan baktığımda ben bayağı müsrifmişim diye kendimi sorguladığım zamanlar oldu” ifadeleriyle pandeminin kendinde yaptığı değişikliği ifade etti.

25-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar