Demet Akalın’ı Dolandırdılar!

Demet Akalın’ı Dolandırdılar!
Ünlüler dünyasında hemen her gün yeni bir olay sosyal medyada kendisine yer buluyor. Şimdi de gündeme damga vuran olay Demet Akalın’ın dolandırılması.

Son zamanlarda internet üzerinden yapılan dolandırıcılık ne yazık ki fazlasıyla arttı. Kullanıcıların kredi kartı bilgilerini ya da banka hesap bilgilerini bir şekilde ele geçirmeyi başaran dolandırıcılar insanların hesaplarının ya da kartlarının içini boşaltabiliyorlar. Bu dolandırıcılar ne yazık ki son zamanlarda fazlasıyla artmış durumda ve kullanıcıların bu tür kişilere karşı daha tedbirli davranmaları gerekiyor. Ünlü isim Demet Akalın ’da tam yukarıda bahsettiğimiz türden bir dolandırıcılıkla karşılaştı. Ünlü isim sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak dolandırıcıların kredi kartı üzerinden alışveriş yaptıklarını belirtti. Bir anda sosyal medyanın gündemine oturan olay sonrası pek çok hayranı ve seveni ünlü isme geçmiş olsun dileklerini bildirdiler. İşte detaylar!

Kredi Kartından Alışveriş Yaptılar!

Yakında Star Tv’de ünlü Şarkıcı Alişan’la birlikte gündüz kuşağında hafta içi her gün ekrana gelecek Demet ve Alişan’la Sabah sabah programına başlayacak olan ve bu program için hazırlıklar yapan ünlü isim Demet Akalın beklemediği bir olayla karşılaştı. Akalın’ı şok eden olay yeni yaşanırken ünlü isim halen yaşadıklarının etkisinde gibiydi. Ünlü isim sosyal medya hesabından kredi kartı dolandırıcılığına uğradığını belirten bir paylaşımda bulundu. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ve buradan sık sık haksızlıklara değinen, eleştirilerde bulunan ünlü isim bu sefer kendisiyle ilgili bir dolandırıcılığı paylaştı. Demet Akalın paylaşımında kredi kartının haberi ve izni olmadan kullanıldığını bildiren bir paylaşımla yaşadıklarını sevenleriyle paylaştı ve uyarılarda bulundu.

Oyun Konsolu Almışlar!

Demet Akalın yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı. Akalın paylaşımında yaşadıklarını anlatırken takipçilerini ve sevenlerini uyarmayı da ihmal etmedi. Akalın “sabah sabah kredi kart dolandırıcılığı! Vallahi dikkat edin bak benimkini bir de dolar üstünden çekmişler! Sabah sabah rüyanızda mı gördünüz kardeşim beni?” ifadelerini kullandı. Demet Akalın dolandırıcıların kendinden izinsiz ve habersiz kullandıkları kartından yurt dışından yapılan bir harcamayla oyun konsolu alındığını kendisinin bu kredi kartıyla aylardır alışveriş yapmadığını ifade etti. Bu paylaşımlar sonrası pek çok seveni ve hayranı ünlü isme geçmiş olsun dileklerini bildirdiler. Bizde ünlü isme geçmiş olsun diyor ve herkesi bu tür dolandırıcılıklara karşı daha dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz.

28-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar