Demet Özdemir’den O Diziye Müthiş Destek!

Demet Özdemir’den O Diziye Müthiş Destek!
Önümüzdeki yayın döneminde izleyiciyle buluşacak olan ve merakla beklenen dizilerin başında gelen o diziye ünlü oyuncu Demet Özdemir’den büyük destek!

Tv 8 ekranlarında önümüzdeki yayın döneminde izleyiciyle buluşacak olan ve merakla beklenen dizilerin başında gelen o diziye ünlü oyuncu Demet Özdemir’den büyük destek geldi. Herkesin heyecanla beklediği dizisinin konusu ve ünlü oyuncunun neden destek verdiğini merak ediyor. Şimdi detaylar!

Demet Özdemir’den O Diziye Müthiş Destek!

OGM Pictures’ın yapımcılığını, Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikâyesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı “Kırmızı Oda” çok yakında TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Diziyi büyük bir merakla beklediğini söyleyenlerden biri de son zamanların gözde oyuncusu Demet Özdemir oldu. Kırmızı Oda gibi TV8 ekranında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Özdemir, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Kırmızı Oda dizisinin tanıtımını paylaştı. İşte o paylaşım!

Merak etmiyorum!

Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan’ın rol aldığı dizi kadrosu ve hikâyesiyle izleyicide merak uyandırdı. Merak edenlerden biri de yine Tv8'de yayınlanan bir başka dizide görev yapan Demet Özdemir oldu. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Özdemir, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Kırmızı Oda dizisinin tanıtımını paylaşarak şu cümlelerle destek oldu. "Merak etmiyorum! Çok merak ediyorum!" Bir anda yayılan paylaşım sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Kırmızı Oda Kadrosu!

Tv 8 ekranlarında yeni yayın dönemi için hazırlanan Kırmızı Oda dizisi Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından kaleme alınıyor. Cem Karcı tarafından yönetilen dizinin kadrosunda Binnur Kaya, Meriç Aral, Tülin Özen, Ecem Uzun, Songül Öden, Gülçin Kültür, Halit özgür Sarı ve Burak Şahin rol alıyor.  OGM Pictures’in yapımını üstlendiği dizi Acun Ilıcalı'nın patronluğundaki Tv8 için hazırladığı ikinci dizi olurken Kırmızı Oda'nın ekibi bayram sonrası sete çıkacak. Keyifli seyirler

Kırmızı Oda Dizisi Konusu

Gerçek hayattan uyarlanacak olan Kırmızı Oda, gerçek olaylardan esinlenecek. Psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatlarının hikayeleştirildiği “Kırmızı Oda” da her hayat hikâyesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyiciyi kendine çekecek. Seyircinin ruhunun kapalı kapılarını aralamayı amaçlayan psikolog rolünü ise Binnur kaya üstlenecek. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak! Canlitv platformu olarak karantina sürecinde bunalan Türk halkına ilaç gibi geleceğini düşündüğümüz Kırmızı Oda dizisine başarılar diliyoruz.

11-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar