Demet Özdemir’in Paylaşımıyla Evim İzleyicilerinin Heyecanı Arttı!

Demet Özdemir’in Paylaşımıyla Evim İzleyicilerinin Heyecanı Arttı!
Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve hazırlıkları süren Evim Dizisi sete indi ve motor dedi. Dizinin oyuncusu Demet Özdemir'in paylaşımı büyük beğeni topladı. İşte detaylar!

Uzun süredir hazırlıkları süren ve Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Evim Dizisi’nin çekimleri nihayet başlıyor. Dizinin yapımcı firması OG Medya tarafından verilen bilgiye göre dizinin bugün teaser çekimleri yapıldı ve yarın (21.11.2019)dizinin çekimlerinde ilk iş günü olacak. Yakın bir zamanda yayına girmesi beklenilen dizi özellikle Demet Özdemir hayranlarının heyecanla ve sabırsızlıkla beklediği bir dizi.

Her ne kadar uzun süren bir hazırlık süreci yaşansa da ve zaman zaman sıkıntılar olsa da sonunda her şey yoluna girmiş gibi görünüyor. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrollerinde olduğu Evim’le ilgili en son oyuncu Demet Özdemir’in sosyal medya hesabından paylaştığı resim büyük heyecan yarattı. İşte Evim dizisi ile ilgili son gelişmeler!

Evim Sonunda Motor Diyor!

Onur Güvenatam tarafından yapımcılığı üstlenilen ve yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı Evim dizisi sete indi ve sonunda motor dedi. Bugün itibari ile çekimlere başlanılan dizinin ilk iş gününde dizinin teaser çekimleri yapıldı. 21.11.2019 Perşembe günü ise dizinin ilk bölümünün çekimleri başlayacak.

Büyük heyecan uyandıran bu gelişme sonrasında artık dizinin yayına gireceği gün beklenmeye kaldı. Tv 8 yönetiminin en son iki ay içinde yayınlanacak açıklamasına bakılırsa Evim Dizisi Ocak ayında ekranlarda yerini alacak demektir. Oyuncularında heyecanla beklediği çekim günü heyecanını ise takipçileri ve sevenleriyle paylaşan Demet Özdemir’in paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Demet Özdemir Paylaştı Yer Yerinden Oynadı!

Evim dizisinin başrolünde oynayan ve geçtiğimiz iki sezon boyunca Erkenci Kuş dizisinde Sanem karakteriyle büyük beğeni toplayan Demet Özdemir bugün sosyal medya hesabından paylaştığı bir resimle bir anda gündem oldu. Evim dizisinin çekimlerinin başladığını belirten paylaşım bir anda binlerce beğeni alırken dizinin artık sete indiği ve motor dediği anlaşıldı. Uzun süredir başladı başlayacak söylemleriyle bir türlü çekimlere başlayamayan

Evim dizisinin başlayıp başlamayacağı yılan hikayesine dönmüştü. İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir2in birlikte başrolünde yer aldığı dizi dram türünde olacak ve bir aşk hikayesini konu alacak. Çekimleri başlanılan dizinin yakın bir zamanda Tv 8 ekranlarında ilk bölümüyle seyirciyle buluşması bekleniyor.

20-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar