Hangi Yazlık Dizi İçin Final Kararı Verildi?

Hangi Yazlık Dizi İçin Final Kararı Verildi?
Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Sevmek Zamanı adlı dizinin ardından aynı kanalda ekrana gelen İçimizdeki Ateş dizisi de erken final kararı aldı.

Sezon arası veren kanallar seyirciyi kendi akranlarına çekebilmek ve kendi ekranlarında tutabilmek için yaz sezonuna iddialı dizilerle giriş yapmak için yoğun ve yorucu bir çalışmanın içine girdiler. Oldukça yoğun bir mesainin ardından ekrana gelmeye başlayan diziler artık seyircinin ilgisi ve beklentisini karşılama ya da karşılamama durumuyla karşı karşıyalar. Senaryolar yazıldı, oyuncular ayarlandı, mekanlar, kostüm vs. tamamlandı. Her şey bitti ve motor dendi. Sonrada dizilerin ilk bölümleri ekrana gelmeye başladı. Daha çok romantik komedi ağırlıklı olan diziler arasında az da olsa dram türünde dizilerde yer aldı ve henüz dizilerin yayınlanmaya başlamasının üzerinden üç dört hafta geçmeden ilk erken final haberleri gelmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Sevmek zamanı adlı dizinin erken final yapacağı haberinin ardından bir erken final haberi daha geldi. Yine aynı şekilde Atv’de yayınlanan İçimizdeki Ateş dizisinden de erken final haberi geldi.

Atv’den İkinci Erken Final Haberi Geldi

Yazlık diziler geçtiğimiz haftalarda bir bir seyirciyle buluşmaya başladı. Bütün kanallar en az bir yazlık diziyle seyirci karşısına çıktı ve reyting mücadelesine başladı. Ancak ne yazık ki bazı diziler bu yarışta erken havlu atmaya başladılar. Geçtiğimiz günlerde Atv ekranlarında yayınlanan Sevmek zamanı adlı dizi erken final kararını açıklamıştı. Şimdi de yine aynı kanaldan bir erken final haberi daha geldi. Fabrika Yapım imzalı İçimizdeki Ateş dizisi de erken final kararını duyurdu. Henüz yayınlanmaya başlayalı 3 bölüm olan dizi Nimet Erdem, Birol Elginöz ve Özlem Elginöz tarafından kaleme alınırken yönetmen koltuğunda Murat Onbul oturuyordu. Erken final kararı alan İçimizdeki Ateş dizisinin 5. Ya da 6. Bölümde final yaparak seyirciye veda etmesi bekleniyor.

İçimizdeki Ateş Oyuncuları Kimler?

Fabrika Yapım tarafından hazırlanan ve yaz aylarında Atv ekranlarında yayınlanması için projelendirilen İçimizdeki Ateş dizisi erken final kararı aldı ve 5. Ya da 6. Bölümde ekranlara veda edecek. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizide, Burak sevinç, Ceren Benderlioğlu, İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Gizem Arıkan, Demirhan Demircioğlu, Bilgesu Kural ve Hazım Körmükçü gibi isimler rol alıyordu.

10-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar