Ece Üner & Jülide Ateş Kavgası Tam Gaz!

Ece Üner & Jülide Ateş Kavgası Tam Gaz!
Show Tv Ana Haber’in şimdi Spikeri Ece Üner ile eski Spikeri Jülide Ateş arasında devam eden atışmada son durum ne? İşte ikilinin karşılıklı sözleri!

Bu günlerde haberciler arasında tartışmalar, atışmalar, rekabet ve karşılıklı başarı dilekleri sıklıkla yaşanıyor. Önce Show Tv Ana Haber Bülteni Spikeri Ece Üner ve Kanal D Ana Haber bültenine atanan eşi Deniz Bayramoğlu arasında başarı dilekleri ve rekabet ortamı gündeme gelmiş ve taraflar tatlı atışmalarla birbirine başarılar dilemişlerdi. Daha sonra ise yine Show Tv Ana Haber Bülteni Spikeri Ece Üner ile yine Show Tv eski Ana Haber Sunucusu Jülide Ateş arasında bir tartışma yaşanmaya başlandı. Ece Üner katıldığı bir Youtube kanalında Jülide Ateş’i kastederek bir anısını anlatmış ve bu olay sosyal medyada bir anda gündem olmuştu. Ece Üner’in ardından Jülide Ateş de konuya müdahil olarak Ece Üner’e cevap verdi. İşte yaşananlar ve ayrıntıları!

Yerleri Süpürerek Çıktım!

Ece Üner katıldığı yayında anısını anlatırken “2014’te ilk Show Ana Haberi sunmaya başladığımda gençtim, yaşım küçüktü. Çok röportaj talebi geliyordu ve röportajlarda şöyle diyordum. Nevşin Mengü, şu, bu, biz alandan geliyoruz. Bir gün Alibeyköy su baskınında, ertesi gün depremde, ertesi gün savaşta, cephede. Artık öyle Türkiye güzeli olup haber sunmak yok dedim, iki hafta sonra Jülide geldi yerime. Ben yerleri süpürerek çıktım” ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine Ece Üner’e cevap veren Jülide Ateş geçmişiyle aslında sadece güzel olduğu için ana haber sunmadığını sosyal medya hesabından anlattı.

Sahadan Gelmiyor Diyenlere Selam!

Ece Üner’in kendisi hakkında anlattığı anıya Jülide Ateş sahadan gelmiyor diyenlere selam diyerek cevap verdi. Ateş paylaşımında “Ece Üner yerime Türkiye güzeli geldi demiş, gülmüş… E desin… 2015’te yerine gelen kişinin hala Türkiye Güzeli olduğunu düşünüyorsa; biz de onunla birlikte güleriz napalım. 1990 yılında Türkiye Güzeli seçilen ben, üzerine Boğaziçi Üniversitesi’ni bitirdim, 91’de başladığım televizyonculuk maceramın ilk yıllarında Youngstar Galaxy, İyi Günler Türkiye, Kadir Çelik’le Objektif gibi imza programlarda yer aldım. Sadece Objektif programı için yaptığım haber sayısı 50’nin üzerindedir, kusura bakmayın tek tek sayamayacağım ama hatırladığım kadarıyla, 1992 Kocaeli Cezaevi’nde hücrelere girdim, İstanbul Üniversitesi’nde yolsuzluk dosyalarına, Anadolu’nun türlü kentlerinde haber dosyalarına imza attım. 1995’te New York’ta ABC, CBS ve NBC’de stajlarımı tamamlayıp Kanal D Ana Haber koltuğuna oturdum. 1996’da Bayrampaşa Cezaevi’nde hükümlülerle yaptığım röportajlar CNN İnternational‘da yayınlandı, Bülent Ecevit, Rauf Denktaş, ve Abdullah Gül’le yaptığım Kıbrıs konulu röportajlar yine CNN İnternational’da yayınlandı. 1995’te Atlanta’da CNN İnternational’da canlı yayında Kral Hüseyin’e soru sordum.” Ateş paylaşımının sonun da ise “Ardından Show Haber’de tarihinin en yüksek ratingelerinin alındığı dönem, 1018’de istifam ve şimdi 40 programı. Sahadan gelmiyor diyenlere selam” diyerek paylaşımını sonlandırdı.

18-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar