Deniz Akkaya Savcılığa Şikayette Bulundu

Deniz Akkaya Savcılığa Şikayette Bulundu
Ünlü manken ve sunucu Deniz Akkaya, şarkıcı Sevda Giray tarafından ölümle tehdit edildiği gerekçesiyle savcılığa şikayette bulundu.

Magazin basınında sık sık tartışmalar ve şikayetlerle ilgili haberler yazılır. Kimi ünlü isimler birbirlerini tehdit eder ya da birbirinin hakkında olumsuz açıklamalarda bulunur. Bugünlerde yine böyle bir olay yaşanıyor. Ünlü isim Deniz Akkaya, şarkıcı Sevda Giray tarafından tehdit edildiği yönünde iddialarla savcılığa şikayette bulundu. Deniz Akkaya şikayetinde şarkıcı Sevda Giray’ın kendisini ölümle tehdit ettiğini, iftira ve hakaretlerde bulunduğunu belirtti. Ayrıca ünlü isim evinden çıkamayacak hale geldiğini söyledi. Ünlü isimler arasında yanan bu tatsız gelişmeler üzerine savcılık Deniz Akkaya’nın şikayeti üzerine konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Ölümle Tehdit Ediliyorum

Manken ve sunucu Deniz Akkaya kendisini tehdit ettiğini iddia ettiği şarkıcı Sevda Giray aleyhinde savcılığa başvurarak şikayetçi oldu. Deniz Akkaya Sevda Giray’ın periyodik olarak kendisini çirkin durumlara maruz bıraktığını ve yine şarkıcının tehditleri sebebiyle ailesinin başına bir şey gelmesinden endişe ettiğini belirtti. Ünlü isim Deniz Akkaya şarkıcı Sevda Giray’ın sosyal medya hesabı üzerinden kendisine hakaret ettiğini, iftirada bulunduğunu belirterek savcığa şikayette bulundu. Ünlü isim savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde Sevda Giray’ın kendisi için kullandığı “kirli mazini örtmeyelim, açalım. O dilini kökünden sökerim, yatarım pusuya seni öldürürüm. Karşıma çıksan tırnaklarımla ciğerini söküp yiyesim var. İş çığırından çıkarsa toplanır geliriz” ifadeleriyle kendisini ölümle tehdit ettiğini dile getirdi. Deniz Akkaya dilekçesinde canıyla, malıyla ve sevdikleriyle tehdit edildiğini ve bu nedenle işyerine bile gidemez hale geldiğini belirtti. Deniz Akkaya son zamanlarda yalanan gelişmeler üzerine Sevda Giray aleyhine savcılığa verdiği dilekçede ayrıca şüphelinin “hakaret, tehdit, iftira, halkı kin ve nefrete yönlendirme” suçlarından cezalandırılmasını talep etti. Deniz Akkaya’nın şikayeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Deniz Akkaya Kimdir?

Ünlü manken ve sunucu Deniz Akkaya 3 Ağustos 1977 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan ünlü isim 1997 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olmuştur. Daha sonra mankenliğe başlayan ünlü isim pek çok ünlü ismin organizasyonunda görev almıştır. Ünlü isim ayrıca televizyon kanallarında sunuculuk ve yarışma programlarında jüri üyeliği de yapmıştır.

18-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar