Emma Watson ‘Atatürk’ Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu!

Emma Watson ‘Atatürk’ Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu!
Disney Plus’ın merakla beklenen, başrolünde Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı ‘Atatürk’ dizisine partner olarak Hollywood yıldızı İngiliz oyuncu Emma Watson dahil oluyor.

Film ve dizi izleme platformu Disney Plus, 14 Haziran’da ülkemizde yayın hayatına başlamayı planlıyor. Disney Plus Türkiye pazarına büyük yatırımlar yapmaya başladı. Platform bu yıl Türkiye’de birçok yapımla ve starla anlaşma imzaladı. Disney Plus’ın merakla beklenen projelerinin başında Aras Bulut İynemli’li Atatürk dizisi geliyor. ‘Öyle Bir Geçer Zamanki’ dizisi ile yıldızı parlayan, daha sonra ‘Tamam mıyız?’, ‘7. Koğuştaki Mucize’ adlı sinema filmleri, ‘Muhteşem Yüzyıl’, ‘Maral: En Güzel Hikayem, İçerde dizileriyle ve son olarakta ‘Çukur’ dizisiyle ciddi bir yükseliş sağlayan Aras Bulut İynemli, Çukur’da ‘Yamaç Koçovalı’ karakterini canlandırmıştı. Bu rolüyle büyük hayran kitlesine sahip olan oyuncu, şimdi de Disney Plus için yeni dizi çekimlerine hazırlanıyor. Dizideki partneri ise ünlü Hollywood yıldızı İngiliz oyuncu Emma Watson oldu. İşte detaylar…

 

Emma Watson, Aras Bulut İynemli’nin Partneri Oldu!

Türkiye pazarına bomba gibi girmeye hazırlanan Disney Plus 14 Haziran’da yeni dizi ve filmleriyle Türk izleyicisi ile bululşacak. Merakla beklenen projelerinin başında Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer alacağı ‘Atatürk’ dizisi geliyor. 

 

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturacağı dizide yerli oyuncuların yanı sıra yabancı oyuncuların da rol alacağı konuşuluyordu. O isimlerden biri belli oldu. Dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Emma Watson ‘Atatürk’ dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Lanistar Medya’nın yapımcılığını üstlendiği ‘Mustafa Kemal Atatürk’ rolünü canlandıracak Aras Bulut İynemli’nin başrol partneri ise Harry Potter ile yıldızı parlayan İngiliz oyuncu Emma Watson olacak. İkili birlikte kamera karşısına geçecek.

Emma Watson, Harry Potter serisindeki ‘Hermione Granger’ karakterine hayat vermişti. Emma Watson’ın ‘Atatürk’ dizisinde hangi rolde oynayacağı şimdilik bilinmiyor.


Atatürk Dizisinde Mustafa Kemal’in annesi Zübeyde Hanım’ı Songül Öden oynayacak.


Dizide merakla beklenen Mustafa Kemal’in babası Ali Rıza Efendi’yi ise İtalya’da yaşayan başarılı oyuncumuz Mehmet Günsür oynayacak.


Sahra Şaş ise, Atatürk’ün kız kardeşi Makbule Atadan’a hayat verecek.

‘Atatürk’ Dizisinin Müziklerini Oscarlı Müzisyen ‘Hans Zimmer’ Yapacak!

İlk sezonu 6 bölüm olarak tasarlanan dizinin diğer süprizi de, müziklerini yapacak isim… Atatürk dizisinin müzikleri, Oscarlı müzisyen Hans Zimmer’ın kaleminden çıkacak.

Alman asıllı Zimmer’in eserleri arasında 1995’te ‘En İyi Film Müziği’ dalında Akademi Ödülü aldığı Aslan Kral, Karayip Korsanları serisi, Yıldızlararası, Gladyatör, Denizde İsyan, Başlangıç, Dunkirk ve Batman Üçlemesi bulunuyor. Ayrıca başarılı müzisyenin pek çok Oscar adaylığı daha bulunuyor.

‘Atatürk’ Dizisi Hakkında

Cumhuriyet’imizin 100. yılında, bir Mustafa Kemal Atatürk projesi geliyor. 29 Ekim 2023’te hayata geçirilecek olan bu projede Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Aras Bulut İynemli canlandıracak.

Senaryo çalışması 2 yıldır gizlilik içinde süren büyük bir proje oluyor. Dizide Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatı konu dilecek.

Aras Bulut İynemli diziyle ve rolüyle ilgili şunları söyledi; ‘’Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan bir projemiz olacak. Ben de Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracağım. Çok heyecanlıyım. Çünkü böyle bir rolü canlandırmak büyük bir onur ve gururdur. Projeyle ilgili çok bilgi veremiyorum. Yapım şirketi zamanı gelince açıklama yapacaktır. Atatürk’ü elimizden geldiğince en iyi şekilde anlatmak tek amacımız.’’

Haziran ayında ülkemizde yayına girecek olan Disney Plus’ta yayınlanacak olan Atatürk dizisinin ne zaman izleyicilerle buluşacağı ise henüz bilinmiyor.



Emma Watson Kimdir? Kaç Yaşında? Oynadığı Dizi ve Filmler

Nereli: Paris

Yaşı: 32

Asıl adı Emma Charlotte Duerre Watson, 15 Nisan 1990 tarihinde Paris’te dünyaya geldi. İngiliz oyuncu, model ve aktivist. Watson Harry Potter film serisinde canlandırdığı Hermione Granger karakteriyle tanındı. Hermione olarak kadroya dahil olduğunda dokuz yaşındaydı ve daha önce yalnızca okul gösterilerinde oynamıştı.

2001’den 2011’e kadar Daniel Radcliffe ve Rupert Grint’le beraber sekiz Harry Potter filminde rol aldı. Watson Harry Potter serisindeki çalışmalarından çok sayıda ödül ve 10.000.000 sterlinin üzerinde para kazandı. İlk mankenlik deneyimini ise 2009’da Burberry’nin Sonbahar/Kış sezonunda yaptı. 2013 yılının ekim ayında Empire dergisi tarafından dünya çapında yapılan ankette En Seksi Film Yıldızı seçildi.

2007’de, Watson iki yapımda yer alacağını duyurdu: Bale Papuçları romanının televizyon uyarlaması ve Despero adlı çizgi film. Bale Pabuçları filmi 2007 yılında gösterime girdi ve 5,2 milyon seyirci elde etti; Kate DiCamillo romanından uyarlanan Despero ise 2008’de yayınlandı ve 70 milyon dolar gişe hasılatı elde etti.

2011 yılından 2014 yılına kadar Watson zamanını hem film çalışmaları hem de eğitimine devam ederek sürdürdü, Mayıs 2014’te Brown Üniversitesi İngiliz Edebiyatı bölümününden mezun oldu. Burberry ve Lancôme şirketlerinin reklam kampanyalarına model olarak dahil oldu. Bir moda danışmanı olarak, People Tree için giyim tasarımlarında yardımcı oldu.

2017 yılında Disney’in 1991 yapımı filminin yeniden uyarlanması olan Güzel ve Çirkin’de Belle’i canlandırdı.

Emma Watson, her ikisi de İngiliz avukat olan Jacqueline Luesby ve Chris Watson’ın kızı olarak Paris, Fransa’da doğdu. Watson’ın büyükannelerinden biri Fransız’dır. 5 yaşına kadar Paris’te yaşadı. Anne ve babasının boşanmalarının ardından, annesi ve erkek kardeşiyle birlikte Oxfordshire’a taşındı.

07-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar