Diriliş Ertuğrul 139. Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 139. Bölüm Fragmanı
Diriliş Ertuğrul 139. Bölüm fragmanı yayınlandı. 13 Mart Çarşamba akşamı Diriliş Ertuğrul'da neler olacak? İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı.

TRT1 ekranlarının ve Çarşamba günlerinin en çok izlenen yapımları arasına adını başarıyla yazdıran Diriliş Ertuğrul, 6 Mart Çarşamba akşamı 138. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünün ardından gözler 13 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölüme çevrildi. Gelecek hafta Diriliş Ertuğrul'da neler olacak?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 139. BÖLÜM FRAGMANI

Türk obalarının gözünü korkutmak, ciddiyetinin farkına varmalarını sağlamak için Hülagü Han, Sultan Keykavus'u idam etmeyi planlıyordu. Hülagü Han'ın hain planlarından haberdar olan Ertuğrul Bey, Sultan Keykavus'u kaçırarak planı bozmuş ve Alıncak'a da büyük bir darbe vurmuştu.

Komutan Alıncak, Sutan Keykavus'u kaçıran kişinin Ertuğrul Bey olduğundan emindi. Şüphelerinin doğruluğunu öğrenmek amacıyla Kayı Obası'nı basar. Ancak Ertuğrul Bey tarafından Moğollar'ın arasında görevlendirilen casus Mergen, Komutan Alıncak'ın şüphelerini bertaraf edip, Sultan'ı kaçıran kişinin Berke Han olduğuna herkesi inandırır.

Öte yandan, Selcan tarafından tokatlanan Sırma, kendisine yapılanları sineye çekmemiş, öfkesini Selcan'a saldırarak dindirmek istemektedir. Sırma öfkesini Selcan'a hançerle saldırarak dindirmek ister. Selcan kendisini korumaya çalışırken Sırma'yı yaralar.

Sırma ve Selcan arasında gerçekleşen olaylardan habedar olan Beybolat Bey, olanı biteni anlayıp dinlemeden Selcan'ı kırbaç cezasıyla yargılamıştır. Olayların sonuna yetişen Ertuğrul Bey, olanı biteni anlayıp, İlgilge'nin verdiği ifade doğrultusunda Selcan'ın suçsuz olduğunu ortaya çıkarmış ve cezasını iptal etmiştir.

Diğer yanda ise Ertuğrul Bey'i öldürmek için planlar yapan Alıncak, Moğollardan çalınan altınları Ertuğrul Bey'den obasına karşılık istemektedir. Alıncak'ın kendisini öldürme planları yaptığının farkına varan Ertuğrul Bey, altınlar yerine kendisine Sultan Keykavus'u teslim edeceğini söyler. Herşeyden önce itibarını düşünen Komutan Alıncak, Ertuğrul Bey'in teklifini kabul eder.

Peki gelecek hafta Diriliş Ertuğrul'da neler olacak? Selcan ile Sırma arasında yaşanan gerilim sona mı erecek? Alıcak'tan Söğüt'ü geri alan Ertuğrul Bey, çevresindeki hain planlarını nasıl bertaraf edecek?

Tüm merak edilen soruların cevabını Diriliş Ertuğrul 139. Bölüm fragmanı ve dizinin gelecek hafta yayınlanacak yeni bölümünde bulabilirsiniz.

06-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar