Diriliş Ertuğrul izleyicilerine müjde! Gündoğdu Bey’in yeni dizisi belli oldu

Diriliş Ertuğrul izleyicilerine müjde! Gündoğdu Bey’in yeni dizisi belli oldu
Diriliş Ertuğrul izleyicilerine müjde verelim. Diriliş dizisindeki Gündoğdu Bey’in yeni dizisi belli oldu. Şimdi detaylar!

Tv8 ekranlarında pek yakında yeni bir dizi izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Ve bu dizinin kadrosuna katılan isimler bir bir netleşiyor. Bu isimlerden birisi de Kaan Taşaner. Diriliş Ertuğrul izleyicilerine müjde verelim. Diriliş dizisindeki Gündoğdu Bey’in yeni dizisi belli oldu. Şimdi detaylar…

Diriliş Ertuğrul izleyicilerine müjde! Gündoğdu Bey’in yeni dizisi belli oldu

Diriliş dizisi bitti bitmesine ama etkileri hala konuşuluyor. İşte bu dizideki unutulmaz Gündoğdu Bey karakteri ile gönüllere taht kuran Kaan Taşaner’in Tv8 ekranlarında yayınlanacak yeni dizisi belli oldu.  Dizinin başrolünde yer alan Taşaner, kariyeri başarılarla dolu bir isim. Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Gündoğdu karakteriyle müthiş bir ivme yakaladı. Öyle ki bu dizide gösterdiği performans ile yurt dışında da adından sıkça söz ettirdi. Sonrasında Mehmetçik Kutül Amare dizisinde Süleyman karakteriyle beğenilen oyuncu, geçtiğimiz sezon ise kısa bir Şahin Tepesi macerası yaşamıştı.

Evim Dizisi Başrol Oyuncusu Kim?

Tv8 ekranında başlayacak olan Evim dizisi usta oyuncuları bir bir kadrosuna katıyor. Bu isimlerden Kaan Taşaner’in dizide başrol oynaması kesinleşti. Kaan Taşaner gibi aldığı her rolün hakkını veren, izleyicilerde de daima iz bırakan bir ismin Evim dizisinde yer alacak olması hayranlarını sevindirdi. Evim dizisine Kaan Taşaner’den önce Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol katılmıştı. Yeni dizide Erkenci Kuş ile çıkış yakalayan Demet Özdemir ve Muhteşem İkili’nin unutulmaz oyuncusu İbrahim Çelikkol’un Kaan Taşaner ile uyum içinde çalışması bekleniyor.

Kaan Taşaner Kimdir?

23 Nisan 1979 tarihinde dünyaya gelen Kaan Taşaner, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Konya S.Ü. Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı mezunu olan Kaan Taşaner, oyunculuğa “Karanlıkta ilk ışık Kubilay” isimli  tiyatro oyunuyla giriş yaptuı. 2004 yılına kadar çeşitli oyunlarda sahne alan Kaan Taşaner, televizyondaki ilk rolünü Büyük Buluşma adlı dizisinde oynadı. 2010 yılında Kanal D'de başlayan “Fatmagül'ün Suçu Ne?” adlı diziyle adını hem ülkeye hem de yurt dışına duyurdu. Hatta 2012 yılında Kanal D sitesinde yapılan bir ankette 2. En İyi Erkek Oyuncu seçildi. 2014 Aralık ayında TRT 1'de başlayan Diriliş Ertuğrul dizisine yeni bir soluk getirecek "Gündoğdu" karakterini canlandırdı. Kaan Taşaner, tiyatro sanatçısı Sacide Taşaner'in oğludur. Canlitv olarak oyuncuya Evim dizisinde başarılar diliyoruz.

Rol Aldığı Diziler

Şahin Tepesi 2018

Mehmetçik Kut'ül Amare 2017

Rengarenk 2016

Diriliş Ertuğrul 2014

Kayıp 2013

Kuzey Güney 2011 – 2013

Fatmagül'ün Suçu Ne? -2010

Kendi Okulumuza Doğru 2008

Hakkını Helal Et 2008

Büyük Buluşma 2004

14-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar