Diriliş Osman Ne Zaman Başlayacak?

Diriliş Osman Ne Zaman Başlayacak?
Bir Efsane bitiyor. TRT'nin efsane dizisi Diriliş Ertuğrul bitiyor, yerine devam dizisi olan Diriliş Osman başlıyor. Peki Diriliş Osman ne zaman başlıyor? detaylar haberimizde!

TRT 1 Diriliş Ertuğrul’a başladığında tv dünyasında söz sahibi olan pek çok insan böyle bir dizinin tutmayacağı, üstelik maliyetinin çok fazla olacağı konusunda hemfikirdi ve bu kişiler Diriliş Ertuğrul’a pek fazla şans tanımıyorlar ve acımasız dizi piyasasının bu diziyi silip süpüreceğini düşünüyorlardı. Bir bakıma böyle de oldu. Ama tam tersi bir açıdan. Evet, Diriliş Ertuğrul reytingleri silip süpürdü. Beş sezondur Çarşamba günlerine adeta ipotek koydu. Başka kanallar Çarşamba gününün yayın akışını planlarken Diriliş Ertuğrul’u hep düşünmek ve hesap etmek zorunda kaldı. Bugün geldiğimiz noktada 150. Bölümle final yapan dizi tam beş sezon yayınlandı. Tam beş sezon Çarşamba günlerinin en çok seyredilen yapımı oldu. Sonunda dizi bitti. Şimdi ise başka bir konu konuşulur oldu. Devam niteliğinde olacak olan diriliş Osman. Diriliş Osman tahtını devraldığı Diriliş Ertuğrul kadar başarılı olacak mı? Dizi ne zaman başlayacak ve oyuncu kadrosunda kimler olacak. Bu yazımızın konusu bunlar.

Burak Özçivit Diriliş Osman Oluyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 150. Bölümü ile final yaptı. Ertuğrul Gazi’nin hayatının anlatıldığı dizinin final yapacağı haberinin ardından devam niteliğindeki Diriliş Osman’da Burak Özçivit'in rol alıp almayacağı, dizinin hayranları için uzun süredir merak konusu olmuş, dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ sonunda, Burak Özçivit ve Diriliş Osman dizisiyle ilgili açıklama yapmıştı. Diriliş Osman için karar verilen oyuncu Burak Özçivit’te dizi için sıkı hazırlıklara başladı! Osman Gazi'ye hayat vermeye hazırlanan Özçivit, aksiyon sahneleri için Çekmeköy'de bulunan çiftlikte kılıç ve at binme dersleri alıyor. Diriliş Osman dizisinin ne zaman başlayacağı ise Diriliş Ertuğrul hayranları tarafından merak ediliyor. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'dan Diriliş Osman ile alakalı sosyal medya paylaşımı geldi.

Diriliş Osman Ne Zaman Başlayacak?

TRT'nin izlenme rekorları kıran ve ünü tüm dünyayı saran Diriliş Ertuğrul dizisi yayınladığı günden beri ilgiyle ve heyecanla takip ediliyor. Başrollerini Engin Altan Düzyatan'ın paylaştığı dizi bu sezon itibariyle yerini Osman Gazi dönemine bırakacak. Dizi ekibi bu geçiş için hazırlıklara başladı. Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen Diriliş Ertuğrul dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle Diriliş Osman konseptiyle buluşacak.”

Diriliş Osman’ın Diğer Karakterleri Kimler?

5 yıldır hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul, gelecek sezon ise Diriliş Osman adıyla yepyeni oyuncular ile macerasına devam edecek. Reyting rekortmeni dizinin final bölümünde, Osmanlı Devleti'nin ilk adımları atılıyor. Ertuğrul Bey, Moğollar'a karşı büyük savaşı başlatıyor. Diriliş Ertuğrul finalinde Engin Altan Düzyatan ayrılırken, yeni sezonda dizi Diriliş Osman Gazi olarak ekrana dönecek.

Diriliş: Osman'da Yer Alacak Karakterler!

Osman Gazi

Rabia Bala Hatun

Gündüz

Savcı

Osman Gazi'nin çocukları;

Orhan, Alâeddin Paşa, Melik Arslan Bey

Fatma Hatun, Çobanbey, Hamid Bey, Ertugrul Bey, Pazarlı Bey

30-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar