Disney Plus dizisi Kaçış’ın yayın tarihi belli oldu

Disney Plus dizisi Kaçış’ın yayın tarihi belli oldu
Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolerini paylaştığı Kaçış dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Disney Plus dizisi Kaçış ne zaman yayınlanacak?

14 Haziran 2022’de ülkemizde hizmete başlayacak olan Disney Plus’un ilk Türk dizisi Kaçış'ın yayın tarihi belli oldu. Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film'in üstlendiği dizinin afişi yayınlandı. Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolerini paylaştığı Kaçış dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Dizi severler merak ediyor, Disney Plus dizisi Kaçış ne zaman yayınlanacak? Kaçış dizisi konusu nedir? Şimdi detaylar

Disney Plus dizisi Kaçış’ın yayın tarihi belli oldu

Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu Kaçış dizisi Türk izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Ülkemizde dijital yayın platformları hızla artmaya başladı. Bunlardan biri olan Disney Plus 14 haziran 2022’de yayın hayatına başlıyor. Ülkemizde yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus ünlü oyuncularla bir yandan anlaşırken diğer yandan ilk Türk dizisi Kaçış için hazırlıklarını sürdürüyot. Dizinin afişini ve görsellerini paylaşan Disney Plus, başrollerini Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı Kaçış’ın ilk bölümünü yayın hayatına başladığı gün yani 14 Haziran’da izleyicisiyle buluşturacak.

Kaçış dizisi konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu!

Tüm dünyada büyük bir ilgiyle izlenen Disney'in dijital yayın platformu Disney Plus, Türkiye pazarına hızlı ve heyecanlı bir giriş yaptı. Ülkemizin kalburüstü oyuncularıyla el sıkışan platform Türk yapımı projelere ağırlık verecek. Kaçış dizisi bir O3 Medya yapımı olarak hazırlandı. Yağız Alp Akaydın'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin hikayesi ve başrolü Engin Akyürek’e ait. Ali Doğançay’ın kaleme aldığı dram ve aksiyon türündeki Kaçış, savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin yaşadığı gergin ve heyecanlı macerayı anlatıyor. Gazeteci Mehmet (Engin Akyürek) bir araştırma yapmak üzere Ezidi köyüne gelir. Bir grup gazeteci ile karşılaşan Mehmet, ekiple birlikte Türk sınırını gizlice geçmeye çalışırken radikal terör örgütünün tuzağına düşer. Rehin alınan Mehmet ve gazetecilerin kaçma teşebbüsleri akim kalır ve ekip için cehennem günleri başlar. Ekibin yaşadığı çatışmalar ve değişimler beraberinde gerilim ve aksiyon getirirken bedel ödenerek gerçekleştirilen Kaçış başarıya ulaşır. Ancak gazetecilerin hiçbiri eski düşncelerinde değildir artık.

Kadro, Usta Oyunculardan Oluşuyor?

Engin Akyürek’in hem hikayesini yazdığı hem de İrem Helvacıoğlu ile birlikte başrolü paylaştığı Kaçış dizisinde ayrıca üstlendiği, kadrosunda; Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın ve Levent Ülgen'in yer aldığı dizi 14 Haziran Salı günü izleyici ile buluşacak. Orjinal Türk dizisi Kaçış, 14 Haziran'da sadece Disney+ Türkiye'de. 

13-05-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar