Dizi aşkı gerçeğe döndü!

Dizi aşkı gerçeğe döndü'
Bir dizi aşkı daha gerçek oldu. No:309 dizisinin sevilen çifti Lale ve Onur'un gizli gizli aşk yaşadığı ortaya çıktı. Güzel oyuncu Demet Özdemir ve yakışıklı oyuncu Furkan Palalı geçtiğimiz akşam bir gece kulübünde yakalandı.

Fox Tv ekranlarının komedi dizisi No:309'da aşk rüzgarları esiyormuş. Güzel oyuncu bundan 2 yıl önce Star Tv ekranlarında yayınlanan Çilek Kokusu dizisindeki rol arkadaşı Yusuf Çim ile aşk yaşamaya başlamıştı. Mutlu bir birliktelik yaşanan Yusuf Çim ve Demet Özdemir'in dizisi Çilek Kokusu yayınlanan 23. bölümün ardından yayından kaldırıldı. Aradan 1 yıl geçtikten sonra güzel oyuncu Demet Özdemir, Fox Tv'de başlayacak olan No:309 dizisine katıldı. No:309 dizisinde başrol oynayacak olan Demet Özdemir'e ise yakışıklı oyuncu Furkan Palalı eşlik edecekti. Dizinin başlaması ile ikilinin aşk sahneleri Yusuf Çim ve Demet Özdemir'i ayırdı.

FURKAN PALALI VE DEMET ÖZDEMİR YAKALANDI

Demet Özdemir ve Yusuf Çim'in ayrılık haberi sevenleri tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Fakat durumlar çok farklı ilerledi. Dizinin çekimleri devam ederken birbirine aşık olan Demet Özdemir ve Furkan Palalı aşklarını uzun süre gizledi. Posta Gazetesi'nin yer verdiği haberde, ikilinin Emirgan'daki bir gece kuluübüne ayrı ayrı girdikleri ve içerde kimsenin olmadığını düşünerek gece yarısına kadar eğlendikleri, birbirlerini sarılıp öptükleri ve mekandan el ele çıktıkları ifade edildi. No:309 yepyeni bölümlerini canlı ve HD kalitede izlemek için canlitv.com'u tıklayın. Fox Tv Canlı İzle'dende izleyebilirsiniz...

31-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler