Doğduğun Ev Kaderindir 1. Bölüm izle

Doğduğun Ev Kaderindir 1. Bölüm izle
Doğduğun Ev Kaderindir 1. Bölüm izle; Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 1. bölümüyle TV 8'den ekrana geliyor. Bölümü internet üzerinden izleyin.

Doğduğun Ev Kaderindir 1. Bölüm izle; TV 8 ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor. TV 8 geçtiğimiz sezon Kızım ve Jet Sosyete dizilerini ekrana getiriyordu. Kızım dizisi sona ermiş ve Jet Sosyete dizisi de platform değiştirmişti. Yeni sezonda ise kanalın reyting umudu Doğduğun Ev Kaderindir dizisi olacak. İlk bölümüyle ekrana gelecek dizinin başrollerinde ise Kanal D'de yayınlanan Muhteşem İkili dizisinin ardından inzivaya çekilen İbrahim Çelikkol ve son dönemde romantik komedi dizilerinde görmeye alıştığımız Demet Özdemir yer alıyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 1. bölümü 25 Aralık Çarşamba akşamı saat 20:00'da izleyicisiyle buluşacak. Televizyon başındaki izleyicilerin, dizinin ilk bölümüne yapacağı geri dönüşler merakla bekleniyor. Televizyon başındaki izleyicilerin yanı sıra önemli bir kitle de bölümü bilgisayar başında takip edecek. Siz de dizi keyfini bilgisayar başında yaşayanlardansanız ilk bölümü izlemek için doğru adrese geldiniz. Aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 1. bölümünü internet üzerinden izleyebilirsiniz.

Doğduğun Ev Kaderindir izle

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin konusu ne?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu tarafından kaleme alınan Camdaki Kız kitabının televizyon uyarlamasıdır. Dizi ise Mehdi ve Zeynep adındaki iki gencin aşk hikayesini kendine konu ediniyor. İkisinin de çocukluk yıllarından kalan derin yaraları vardır. O yaraların izlerini ise hala taşımaktadırlar. Yaralarını sarabilecek tek şey ise birbirlerine duydukları bitmek bilmez aşktır. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde anlatılacak bu aşk ise TV 8 ekranlarından izleyicisine ulaşacak. İlk bölüm ise 25 Aralık Çarşamba yani bu akşam 20:00'da ekrana gelecek.

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir, TV 8'de bir araya geliyor

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Fatih Koyunoğlu, Elif Sönmez ve Engin Hepileri gibi isimler yer alıyor. OG Medya'nın yapımcısı olduğu Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin senaryosunu Çağrı Bayrak Kaleme alırken yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak oturuyor. Yayıncılığı ise TV 8 üstleniyor. 

İlk bölümü 25 Aralık akşamı saat 20:00'da ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisi her Çarşamba akşamı izleyicisiyle buluşacak. 

25-12-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar