Doğduğun Ev Kaderindir 12. Bölüm izle!

Doğduğun Ev Kaderindir 12. Bölüm izle!
Mehdi ve Zeynep’i bekleyen sürpriz neden? Bolca vakit geçirecek ikili birbirilerine daha mı yakınlaşacak yoksa beklenmedik gelişmeler yüzünden tatil bir kâbusa mı dönüşecek?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 12. bölümüyle sezon finali yapıyor. Çarşamba akşamlarına damga vuran dizide yine heyecan dolu bir serüven var. 1 Temmuz Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan 12. Bölümde tatile çıkan Mehdi ve Zeynep’i bekleyen sürpriz neden? Bolca vakit geçirecek ikili birbirlerine daha mı yakınlaşacak yoksa beklenmedik gelişmeler yüzünden tatil bir kâbusa mı dönüşecek? Doğduğun Ev Kaderindir 12. bölüm izlemek istiyorsanız yazının devamına göz atın.

Doğduğun Ev Kaderindir 12. Bölüm izle!

Tv8 kanalında yayınlanan ve Çarşamba akşamlarına imza atan Doğduğun Ev Kaderindir sezon finaliyle ekrana veda ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun elinden çıkan 'Doğduğun Ev Kaderindir' kitabından uyarlanan dizi, OGM Pictures’in yapımcılığında usta oyuncular Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’u aynı karede buluşturuyor. Mehdi’nin uyarmasıyla gözü açılan Zeynep hala şüphededir. Bunu fark eden Mehdi tatile çıkmayı teklif eder. Ailecek tatilde neşeli günler geçirirken Zeynep ve Mehdi arasındaki yakınlaşma artar. Doğduğun Ev kaderindir 12. son bölüm ile 1 Temmuz Çarşamba akşamı TV8 ekranlarında. Siz de 12. Son bölüme ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Sevdiğiniz ya da takip ettiğiniz dizilerin yeni bölümlerine canlitv.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Doğduğun Ev Kaderindir son bölümde neler yaşandı?

Mehdi’nin harekete geçmesiyle ailenin üzerindeki kara bulutlar dağılmıştır. Herkes rahat bir nefes alsa da Zeynep hala şüphededir. Aklında soru işaretleriyle kararsız kalan Zeynep’e inat, Mehdi, hayatının en büyük gerçeğine ulaşmış ve evde büyük hesaplaşmalar başlamıştır. Faruk’la ilişkisini herkesten gizli yürüttüğünü düşünen Emine, büyük bir engelle baş başa kalır. Aşkı ve vicdanı arasında sıkışıp kalan Zeynep, karar aşamasındadır. Yoksa Kaderi onu Mehdi’den ayıracak mıdır?

Doğduğun Ev Kaderindir konusu nedir?

Hukuk öğrencisi Zeynep, birbirine zıt karakterdeki iki anne tarafından büyütülmüştür. Gerçek annesinin fedakarlıkları bir yana üvey annesinin hayallerini üstlenmeye çalışan Zeynep, sürekli olarak hangi ailenin kızı olduğunu sorgulamakta lakin cevap alamamaktadır. Mehdi ise hem aile hem de mahalle sorumluluğunu üstlenmiş, tanıyan herkesin güven duyduğu cesur bir delikanlıdır. Lakin mahallenin sevgilisi olan delikanlıya bir tek annesi güvenmemektedir. Çünkü o, içindeki boşluğu babasının intikamıyla doldururken annesi; oğlunu bir türlü kurtulamadığı karanlıktan çekip çıkarmak için, mahalleden biriyle evlendirmeyi düşünmektedir. Zeynep doğum gününde, arkadaşı Faruk’tan evlenme teklifi alır. Bu teklif aslında onu adım adım Mehdi’ye yaklaştırır. Çünkü öz annesinin fedakarlıklarına karşılık verme zamanıdır. Olanları düşünen Zeynep hayatının başa gelenlerden ibaret olduğunu anlarken kaderi onu yeniden doğduğu eve sürüklemektedir. Zeynep ve Mehdi hayata karşı olan kırıklıklarını birlikte iyileştirmeye çalışırlar. Bu konuda doğdukları evler onlara yardımcı olacaktır.

01-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar