Doğduğun Ev Kaderindir 2. Bölüm İzle!

Doğduğun Ev Kaderindir 2. Bölüm İzle!
Doğduğun Ev Kaderindir 2. Bölüm İzle; 15 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi’nin 2. Bölümünü tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Doğduğun Ev Kaderindir 2. Bölüm İzle; Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir 2. Bölümüyle 15 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’da Tv 8’de ekranlara geliyor. Uzun bir hazırlık döneminden sonra ilk bölümü yayınlanan ve gerçek bir hikayeden esinlenilen dizi yayınlanan ilk bölümünde seyirciden tam not almıştı. Gerçek annesi ve kendisini büyüten annesi arasında kalan bir genç kızın ve yine annesinin istediği olsun diye evlenmeye karar veren genç bir delikanlının hikayesinin anlatıldığı dizi dram türünde ele alınıyor. İlk bölümü yayınlanan ve bu akşam (15 Ocak Çarşamba) 2. Bölümü yayınlanacak olan Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi’ni tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Doğduğun Ev Kaderindir Son Bölüm Tek Parça Ful İzle!

 Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Doğduğun Ev Kaderindir yayınlanan ilk bölümüyle seyirciden tam not almış ve aldığı reytingle de hem kanalı hem de yapımcı firmayı umutlandırmıştı. Mehdi ve Zeynep karakterlerinin hikayesi üzerine bina edilen dizide kendi istekleri için değil başkaları istedi diye kararlar alan ikilinin hayatı ve yaşadıkları dünyayı sorgulamaları ve çevrenin etkisinin alınan kararlarda ne kadar etkili olduğu vurgulanıyor. İlk karşılaştıklarında birbirini çokta sevmeyen ancak daha sonra sık sık karşılaşmalarında birbirini daha iyi tanıyan iki gencin evlenmek için karar almaları ve yavaş yavaş birbirine aşık olmaları hikayenin temel aksını oluşturuyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 2. Bölüm Özeti!

İlk bölümü yayınlanan ve ilk bölümde birbirini hiç tanımayan Zeynep ve Mehdi’nin evlenmeye karar vermesiyle sonlanan dizinin yayınlanacak 2. Bölümü seyirciyi yine ekrana kilitleyecek gibi görünüyor. Mehdi’nin ben seninle evlenebilirim sen ne diyorsun diyerek evlenme arzusunu dile getiren Mehdi’ye karşılık Zeynep kararsızdır. Aklı ve kalbi bambaşka şeyler söylemektedir. Ancak annesini kırmamak için Mehdi’nin teklifini kabul eder ve evlenmeye karar verir. Bu karar bütün mahallede büyük yanı uyandırırken ikili kendileri dışında gelişen olayların akışına kapılmak üzeredirler.

Öbür taraftan Zeynep’i büyüten Nermin Hanım, kızını düştüğü bu cendereden kurtarmak için harekete geçer. Yine Zeynep’i büyüten Ekrem’in ise bambaşka bir planı vardır. Zeynep ve Mehdi aldıkları kararın etkisinden kurtulamamışken Zeynep yaşadığı çevredekiler tarafından iyice kuşatılmaya başlanır. Her şey Zeynep’in isteği dışında gelişmektedir. Zeynep olayların akışında sürüklenmektedir. Derken düğün günü gelir. Mehdi ve Zeynep verdileri kararı sorgularken Zeynep daha fazla dayanamaz ve bu cendereden çıkmak için ilk adımı atar. Ancak bu adım başka olaylara sebep olacaktır.

Doğduğun Ev Kaderindir 2. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri yakından takip etmek için canlitv.com adresinden ayrılmayın.

15-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar