Doğduğun Ev Kaderindir 3. Bölüm İzle!

Doğduğun Ev Kaderindir 3. Bölüm İzle!
Doğduğun Ev Kaderindir 3. Bölüm İzle; 22 Ocak Çarşamba akşamı 3. Bölümüyle yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi’nin 3. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Doğduğun Ev Kaderindir 3. Bölüm İzle; Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrollerini paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi yeni başlamasına karşın izleyici tarafından sevildi ve ilk iki bölüm de yükselen bir reyting grafiğini yakalamayı başardı. Uzun süren bir hazırlığın ardından gerçek ve yaşanmış bir hikayeyle ekranlara gelen ve dram türünde olan Doğduğun Ev Kaderindir 22 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’da Tv 8’de ekrana geliyor. OGM Pictures yapımı olan dizinin senaryosu Eylem Canpolat tarafından kaleme alınıyor. Dizide küçükken anne ve babasından ayrılan ve başka bir evde büyüyen Zeynep’in ve doğduğundan beri mahallesinden hiç çıkmamış ama mutluluğu da yakalayamamış Mehdi’nin hikayesi ele alınıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir Son Bölüm Tek Parça Ful izle!

Tv 8 ekranlarında izleyici ile buluşan ve gerçek bir hikayeden yola çıkılarak senaryolaştırılan Doğduğun Ev kaderindir yayınlandığı ilk iki bölümünde seyirciden ve otoritelerden tam not almış durumda. Dizi ilk iki bölümde yükselen bir reyting grafiği ile de hem yapımcısını hem de kanalını mutlu etti ve umutlandırdı. Dizide Zeynep ve Mehdi karakterlerinin kendi istekleri dışında ama aynı zamanda birbirlerini kabul ederek evlenmeleri ele alınıyor. Zeynep kendisini dünyaya getiren annesinin isteğini kırmamak için bu yola girerken kendini büyüten ve anne dediği diğer annesini ise üzer. Mehdi ise annesinin hastalığı üzerine onun isteğini kabul eder ve elenmeye karar verir.

Doğduğun Ev Kaderindir 3. Bölüm izle!

İlk iki bölümüyle seyircinin beğendiği diziler arasına girmeyi başaran ve 3. Bölümü merakla beklenen Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam 3. Bölümüyle ekrana geliyor. Evliliğe karar veren ve bunun için masaya oturan Zeynep ve Mehdi kendi isteklerinin dışında başkalarını mutlu etmek için bir yuva kurmaya karar vermişlerdir. Ancak her ikisi de birbirini tanımamaktadır. Zeynep Mehdi’yi tanımaya başladıkça onun karanlık tarafından ürkmeye başlayacaktır. Zeynep yıllarca kaçmaya çalıştığı kaderinin yavaş yavaş etrafını sarmaya başladığını hissettiğinde geç kaldığını fark edecektir. Zeynep evlendiği adamı hiç tanımamaktadır ve bu onu korkutmaya başlar. Öbür yandan Zeynep’le nişanlı olan ancak son anda Zeynep’in doğduğu eve geri dönmesiyle bir anda şok yaşayan Faruk bu şoku kısa sürede atlatır ve aldatılmışlık duygusuyla fevri adımlar atmaya başlar. Zeynep’i kolay kolay bırakmaya hiç niyeti yoktur. Mehdi ise evlendiği Zeynep’i tanımadığını anlar ve aralarına giren güvensizlik duygusunu aşmaya çalışır. Ancak bu hiçte kolay olmayacaktır.

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi’nin 3. Bölümünü izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

22-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar