Doğduğun Ev Kaderindir 34. Bölüm İzle

Doğduğun Ev Kaderindir 34. Bölüm İzle
Doğduğun Ev Kaderindir 34. Bölüm İzle; 3 Mart Çarşamba akşamı 34. Bölümüyle ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir’i tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde

Doğduğun Ev Kaderindir 34. Bölüm İzle; Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Demet Özdemir, Engin Öztürk, Senan Kara ve Fatih Koyunoğlu’nun rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam 34. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve kanalın iki dizisinden biri olan Doğduğun Ev Kaderindir ünü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan bir dizi ve dizi yaşanmış hikayeleri ekrana taşıyor. İlk zamanlar ki heyecanın aksine şimdilerde başka bir hikaye ile yoluna devam eden Doğduğun Ev Kaderindir geçen sezona göre düşen reytingine rağmen yine de ortalama bir reytingle yayın hayatına devam ediyor. Dizi bu akşam ekrana gelecek heyecanlı ve gerilimli bir bölümle saat 20.00’da ekranlarda olacak.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve yaşanmış gerçek hikayeleri ekrana taşıyan Doğduğun Ev Kaderindir yayınlanan son bölümde Zeynep’in ve ailesinin yaşadıklarını ekrana taşıdı. Zeynep ve ailesine yapılan saldırıdan son anda zarar görmeden kurtulmuşlardır ancak bu saldırıyı kimin yaptığı bilinmemektedir. Ancak herkes bu saldırıyı hapisten yeni çıkan Mehdi’nin yaptığına inanmaktadır. Zeynep ise elinde delil olmadan Mehdi’yi suçlamak istememektedir.

Doğduğun Ev Kaderindir 34. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Mehdi hapisten çıktıktan sonra her şey bir anda karışmıştır. Zeynep saldırıya uğramıştır, herkes saldırıdan Mehdi’yi sorumlu tutarken Zeynep bunu Mehdi’nin yapmadığı konusunda ısrarcıdır. Aynı şekilde Mehdi’de bu saldırıyı kendisinin yapmadığını söyler. Barış ise Zeynep’i korumak için elinden geleni yapmaya kararlıdır ve bu sebeple saldırının altında kimin olduğunu bulup çıkarmak ister. Barış bu sebeple Mehdi’nin üzerine gitmeye başlar anca ikilinin karşı karşıya gelmesini yine Zeynep önleyecektir. Zeynep bu arada Barış’a daha fazla zarar vermemek için ondan ayrılmaya ve uzaklaşmaya karar verir ancak bu o kadar kolay değildir. Barış Zeynep’in hiç beklemediği bir hareketi yapar ve ona evlenme teklif eder. Öbür taraftan Nuh yaşadıklarından dolayı mutsuzdur. Öncelikle Barış’ın yanında çalıştığını Mehdi’ye nasıl söyleyeceğini bilememektedir. Ayrıca Mehdi’nin hapisten çıktıktan sonra büründüğü yeni kimlik onu rahatsız etmektedir ve Cemile’ye bu durumdan şikayet eder. Nuh Mehdi gibi biri olmak istemediğini ve ondan uzak durmak istediğini söyler. Mehdi ise bu sırada kendisinden ayrılmak isteyen Benal’a izin vermez ve onu eve hapseder. Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam yayınlanacak 34. Yeni bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

03-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar