Kemal Sunal’ın Kızı Ezo Sunal Anne Oldu

Kemal Sunal’ın Kızı Ezo Sunal Anne Oldu
Türk Sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal bugün ilk kez anne olmanın heyecanını yaşadı. Ezo Sunal bir kız bebek dünyaya getirdi.

Türk sinemasının büyük ustalarından merhum Kemal Sunal’ın ailesi her geçen gün daha da büyüyor. Usta oyuncu her ne kadar madden bu ailenin içinde olamasa da manen her an ailesiyle birlikte. Bunu aile her fırsatta yaptıkları paylaşımlarla ya da açıklamalarla dile getiriyorlar. Bugün bu meşhur aileye bir üye daha katıldı. Usta oyuncu Kemal Sunal’ın kızı oyuncu Ezo Sunal bugün ilk kez annelik heyecanını yaşadı. Ömer Öztüyen ile evli olan Ezo Sunal bugün özel bir hastanede ilk bebeğini dünyaya getirdi. Ailenin Nova adını verdiği bebek 51 cm ve 3880 gram olarak dünyaya geldi. Hastaneden yapılan açıklamada bebek ve annenin sağlık durumunun gayet iyi olduğu belirtildi. Ünlü ismin bebeğinin dünyaya gelmesi ise başta aile bireyleri olmak üzere Ezo Sunal’ın sevenlerince de büyük bir sevinçle karşılandı.

Nova Bebek Sunal Ailesine Katıldı!

Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal ile Ömer Öztüyen çiftinin bugün salıklı bir kız çocukları dünyaya geldi. Nova adını verdikleri bebek bir anda aileye büyük bir coşku ve sevinç getirirken başta Ezo Sunal’ın annesi olmak üzere abisi Ali Sunal ve diğer tüm sevenleri Nova bebeğin dünyaya gelişini tebrik etti. Sosyal medya ve magazin basınında geniş şekilde yer alan haber Ezo Sunal’ın sevenlerini de mutlu etti. Ali Sunal bir gün önceki paylaşımında “3, 2, 1… Sabahı zor edeceğiz bu gece. Sağlıkla gel canımın canı yeğenim” ifadelerini kullandı. Nova bebek dünyaya geldikten sonra Ali Sunal bir paylaşımda daha bulunarak “ailemize hoş geldin canım Nova, güzelim Nova” ifadelerini kullandı.

Kemal Sunal’a Haber Verildi!

Ezo Sunal bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdikten sonra Ezo Sunal’ın annesi merhum Kemal Sunal’ın eşi Gül Suna da bir paylaşımda bulundu. Sevincini merhum eşiyle paylaşan Gül Sunal paylaşımında “Kemal bir kız torunumuz daha oldu. Adı Nova. Manası parlayan yıldız. İnşallah ışıl ışıl bir hayatı olsun” ifadelerini kullandı. Tüm aile bu mutluluğu coşkuyla yaşarken Ezo Sunal’ın sevenleri de bu coşkuya ortak oldu. Bizde Ezo Sunal ve Ömer Öztüyen çiftini tebrik ediyor ve Nova bebeğe de hoş geldin diyoruz. Umarız hayatı adı gibi olur ve her daim parıldayan ve huzurlu bir hayat sürer. İyi ki doğdun Nova bebek.

03-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar