Uyuşturucuyla Yakalanan Oyuncu Ayşegül Çınar İlk Kez Konuştu

Uyuşturucuyla Yakalanan Oyuncu Ayşegül Çınar İlk Kez Konuştu
Geçtiğimiz günlerde uyuşturucu ile yakalanana ve adli kontrol şartıyla serbest kalan ancak davası devam eden oyuncu Ayşegül Çınar olayla ilgili ilk kez konuştu.

Geçtiğimiz günlerde bir eğlence mekanından çıktıktan sonra arkadaşlarıyla birlikte evine dönerken polis kontrol noktasında uygulamaya takılan ve aracında yapılan arama sonrasında 19 gr. Uyuşturucu madde ile yakalanan oyuncu Ayşegül Çınar ve arkadaşları polis merkezinde götürülmüş ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Oyuncu Ayşegül Çınar aracında bulunan uyuşturucu için eski erkek arkadaşını hedef göstermiş ve kendisine tuzak kurduğu ifadesini vermişti. Oyuncu o günden itibaren bu konu hakkında hiç konuşmamış ancak sosyal medya ve magazin basınında hakkında pek çok ley yazılmıştı. Sonunda oyuncu Ayşegül Çınar süreçle ve yaşanılan olayla ilgili bir açıklama yaptı. Basın mensuplarına verdiği röportajda Ayşegül Çınar yaşadıklarıyla ilgili ilk kez konuştu.

Ayşegül Çınar İlk Kez Konuştu!

19 gr. Uyuşturucu madde ile yakalanan ve hakkında dava açılan genç ve güzel oyuncu Ayşegül Çınar yaşadıklarıyla ilgili ilk kez açıklama yaptı. Güzel oyuncu bir mekandan çıkarken muhabirlerin sorularını yanıtladı. Çınar yaşadıklarını dile getirirken “şu an yargı süreci devam ediyor. Gerekli deliller toplandığı için sizinle röportaj yapabiliyorum. Çok büyük bir yalan ve tuzağın içinde kaldım. İnsan bazen karşısına çıkan kişilerin iyi ya da kötü olup olmadığını seçemiyor maalesef. Dava sonuçlandığında delillerle birlikte sizin karşınıza çıkıp tek tek ispatlayacağım. Çok fazla bunlarla gündemi meşgul etmek istemiyorum. Çok yeni oyuncuyum, bunlarla magazinde yer almak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Üzerime Gelmeyin!

Genç ve güzel oyuncu yaşadıklarından sonra çevresindeki insanları daha iyi tanıdığını söyledi. Ayşegül Çınar daha fazla üzerine gelinmemesini isteyerek “ortada bir kadına şiddet var. Çok fazla vefasız gördüm. Bu kötü tuzakta herkesin yüzünü görmüş oldum. Gencecik bir kızın üzerine geldiler. Ama içim çok rahat, herkes benim yanımda. Sadece tek isteğim var o da bana destek olmanız. Bu konuda gerçekten üzerime gelmeyin. Her şey ortaya çıkacak. Beni bilen biliyor” ifadelerini kullandı. Yaşanan gelişme mahkemeye intikal ederken dava halen devam ediyor. 19 gr. Uyuşturucu ile yakalanan genç oyuncu ifadesinde de kendisine tuzak kurulduğunu bunu yapanın da eski erkek arkadaşı olduğunu belirtmişti. Olay sonrası Ayşegül Çınar ve arkadaşları adli kontrol şartıyla serbest bırakılmışlardı.

17-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar