Doğduğun Ev Kaderindir 52. Bölüm İzle

Doğduğun Ev Kaderindir 52. Bölüm İzle
Doğduğun Ev Kaderindir 52. Bölüm İzle; 10 Şubat Çarşamba akşamı 31. Bölümüyle ekrana gelen Dizinin yayınlanan 31. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Doğduğun Ev Kaderindir 52. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Zeynep Özdemir, İbrahim Çelikkol, Engin Öztürk, Senan Kara ve Elif Sönmez’in rol aldığı Tv 8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam 31. Bölümüyle saat 20.00’da ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan ve her bölüm heyecanı daha da artan dizinin seyircileri bir kadının kendi kaderini yaşayamayışını üzülerek izlemeye devam ediyorlar. Gerçek bir hayat hikayesinden alınan Doğduğun Ev Kaderindir her ne kadar ilk sezona göre reyting olarak gerilerde kalmış olsa da yinede büyük bir izleyici kitlesinin heyecanla seyrettiği dizilerden biri. Dizinin son bölümleri ise Zeynep ve Mehdi’nin bir kez daha barışmasını ve Zeynep’in Mehdi’yi hapisten kurtarmaya çalışmasını konu ediniyor.

Doğduğun Ev Kaderindir Son Bölümde Neler Yaşandı?

Zeynep her şeye rağmen Mehdi’nin suçsuz yere hapiste kalmasına razı olmamaktadır ve bu yüzden de onun avukatlığını üstlenmiştir. Ancak bu durum Zeynep’e ilgi duymaya başlayan ve onu Mehdi’nin etkisinden kurtarmaya çalışan Barış’ı şok etmiştir. Barış Zeynep’in bu hamlesi karşısında şaşırırken Zeynep Mehdi için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Her ne kadar iki annesi bu konuda da farklı düşünse de Zeynep bir yola daha girmiştir.

Doğduğun Ev Kaderindir 31. Bölümde Neler Yaşanacak?

Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam 31. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Dizide Zeynep yine olaylar içerisinde kalacak ve herkes onu kendi bildiği yola çekmeye çalışacaktır. Ancak Zeynep bu sefer kendi bildiği yoldan gitmeye kararlıdır ve Mehdi için büyük bir hukuk mücadelesine başlar. Barış bu durumu tasvip etmeyince ve Mehdi aleyhine konuşmaya başlayınca Zeynep onunla da tartışacak ve rest çekecektir. Mehdi ise hapiste ne yazık ki rahat durmayacaktır ve yine bir kavgaya karışacaktır. Yaşananlar sonrasında mahkeme günü gelen Mehdi için adalet ne karar verecektir merakla beklenirken Zeynep Mehdi’yi hapisten kurtarmak için elinden geleni yapmaktadır. Hapiste tanıştığı kişinin dışarıdaki işlerinin başına geçmesini istediği Mehdi ise dışarı çıkabilecek midir? Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam 31. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında.

10-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar