Barbaroslar’ın Şahsenem’i Özge Özkaplan en büyük hayalini açıkladı

Barbaroslar’ın Şahsenem’i Özge Özkaplan en büyük hayalini açıkladı
Yer aldığı projelerle dikkat çeken oyuncuların başında gelen Özge Özkaplan, BeStyle dergisine verdiği röportajda en büyük hayalini açıkladı İşte o açıklama!

Yer aldığı projelerle dikkat çeken oyuncuların başında gelen Özge Özkaplan, BeStyle dergisine verdiği röportajda en büyük hayalini açıkladı. Samimi cevapları ve yenilenen imajı ile hayranlarının bir kez daha beğenisini kazana başarılı oyuncu hayatındaki bilinmeyenleri de paylaştı. Barbaroslar dizisinde hayat verdiği Şahsenem karakteriyle dizi severlerin beğenisini kazanan Özge Özkaplan kimdir? Hangi dizilerde rol aldı? Şimdi detaylar

Barbaroslar’ın Şahsenem’i Özge Özkaplan en büyük hayalini açıkladı

Çalınmış Hayatlar, Kalbimin Sultanı gibi dizilerle büyük hayran kitlesine ulaşan Özge Özkaplan TRT1’in tarihi dönem yapımı dizisi Barbaroslar ’a katıldı. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde hayat verdiği Şahsenem karakteriyle dizi severlerden tam not alan güzel oyuncu BeStyle Dergisine samimi açıklamalarda bulundu. Hayranlarının en çok merak ettiği sorulara cevap veren Özkaplan, kendini en huzurlu hissettiği yerin evi ve kedisinin yanı olduğunu söyledi. Barbaroslar dizisinde olmakla bir hayalini gerçekleştirdiğini vurgulayan genç oyuncu, en çılgın yaşının 19 yaşı olduğunu ve bir günde karar verip Barcelona'ya gittiğini, saçını pembeye boyadığını da ekledi.

En büyük hayali FBI ajanını canlandırmak!

Üniversitede okurken New York'ta giden Özge Özkaplan gittiği Britney Spears konserinden etkilenmiş. Çocukken Britney Spears'e hayran olduğunu gizlemeyen oyuncu odasındaki duvarı sanatçının fotoğrafları ile kaplamış. Kendisine en büyük hayalini soran muhabire açıklama yapan Özge Özkaplan “Oyunculuk yolculuğumda Hollywood filmlerindeki gibi bir FBI ajanını canlandırmak en büyük hayalim.” diyerek dizi severlere tüyo verdi. Bu konuda sır vermeyen oyuncu, ilerleyen dönemlerde yeni bir projeyle izleyicilerin karşısına çıkacağını sözlerine ekledi.

Özge Özkaplan kimdir?

1989 Ankara doğumlu Özkaplan, Bilkent Üniversitesi'nin İşletme Bölümü mezunudur. Yağmur Ulusoy Göktürk ve Esra Kızıldoğan’dan Temel ve İleri Oyunculuk eğitimleri alan genç oyuncu kariyerine bir belgesel film ile başladı. Blu TV‘de yayınlanan ve öldürülmesiyle tüm ülkeyi yasan boğan Özgecan Aslan’ı canlandırdığı Çalınmış Hayatlar dizisyle tanındı. Kalbimin Sultanı dizisinde Ayperi karakteriyle geniş hayran kitlesine ulaşan Özge Özkaplan, ilk uzun metrajlı çalışması olan Milyonda Bir filmiyle sinemaya adım attı. Kılıç ve ata binme derslerinde gösterdiği performansla dikkat çeken Özkaplan ayrıca piyano ve davul çalarak müzik alanında da iddiasını sürdürüyor.

12-03-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar