Alev Alev’de Şok Ayrılık

Alev Alev’de Şok Ayrılık
Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden biri olan alev Alev’de beklenmeyen bir ayrılık yaşanıyor. Dizinin sevilen oyuncusu Berkay Ateş diziye veda ediyor.

Show Tv ekranlarında bu sezon yayınlanmaya başlayan Alev Alev dizisi her Perşembe akşamı seyirciyle buluşuyor. Üç kadının hayatının bir yangın sonrası tamamen değiştiğinin hikayesini ele alan Alev Alev dizisi oyuncu kadrosunda ise birbirinden usta isimler yer alıyor. Dizide Demet evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Cihangir Ceyhan, Berkay Ateş ve Zuhal Olcay gibi isimler yer alıyor. Sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Alev Alev bir dram dizisi olarak ön plana çıksa da aşkı da ihmal etmiyor. Dizide Berkay Ateş’in canlandırdığı Ozan karakteri ile Demet Evgar’ın canlandırdığı Cemre arasında yaşanan aşk seyirci tarafından heyecanla takip edilirken aynı zamanda Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Ömer ile de Dilan Çiçek Deniz’in canlandırdığı Rüya karakteri arasında aşk yaşanıyor. Aynı zamanda Cem Bender’in canlandırdığı Çelebi karakterinin de Cemre’yle olan ilişkisi diziyi oldukça heyecanlı hale getirirken önümüzdeki bölümlerde yaşanacak bir olay seyirciyi derinden üzecek. Dizinin sevilen karakteri Ozan’ın diziye senaryo gereği ölerek veda edeceği örenildi. Bu durum önümüzdeki bölümlerde yaşanacak ve Berkay ateş’in canlandırdığı Ozan diziye veda edecek.

Ozan Ölüyor Berkay Ateş Çukur’a Geçiyor

Alev Alev dizisinin sevilen oyuncusu Berkay ateş’in canlandırdığı ozan karakteri ile Demet Evgar’ın canlandırdığı Cemre karakteri arasında yaşanan aşk son bölümlerde oldukça dikkat çekiyor. Bu durum karşısında Çelebi’nin tutumu ise oldukça net.Çelebi’nin ozan’a karşı olan tavrı sonunda dizinin kötü adamı Çelebi’nin ozan’ı öldürmesiyle son bulacak. Senaryo gereği ölerek diziye veda eden Ozan karakterini canlandıran Berkay Ateş ise daha önce rol aldığı Çukur’a geri dönüyor. Çukur’da geçen sezon rol alan ve kara kuzular adlı çetenin liderliğini yapan Berkay Ateş’in Alev Alev’den ayrılacak olması dizi seyircilerini üzerken Çukur’a geçecek olması da aksine Çukur seyircisini oldukça mutlu etmiş durumda. Alev Alev’de Ozan karakterinin ne zaman diziye veda edeceği ise şimdilik bilinmiyor.

Berkay Ateş Kimdir?

Halen Alev Alev dizisinde Ozan karakterini canlandıran oyuncu Berkay Ateş asık çıkışını geçen sezon Çukur dizisiyle gerçekleştirdi. Oyuncu 19 Şubat 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu birçok yapımda rol almıştır. Bu yapımlar şunlardır.

·         Alev Alev

·         Çukur

·         İstanbul Sokakları

·         Anne

·         Gülizar

·         Yarım Kanal Mucize

·         Abluka

·         Görülmüştür

29-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar