Dudullu Postası İzleyicilerine Şok! Dudullu Postası’na Neler Oluyor?

Dudullu Postası İzleyicilerine Şok! Dudullu Postası’na Neler Oluyor?
KanalD ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelmeye başlayan ve ancak henüz iki bölüm yayınlanan dudulu Postası yayından kaldırıldı. İşte detaylar!

Kanal D ekranlarında koronavirüs günleri dolayısıyla başlayan yeni dizilerden Perşembe akşamları yayınlanan Dudullu Pstası adlı diziyle ilgili şok bir haber bir anda gündemi sarstı. Henüz başlayalı iki bölüm olan ve ancak beklenen ilgiyi göremeyen dizinin Kanal D tarafından yayın akışından çıkarıldığı öğrenildi. Özellikle Fox Tv’de yayınlanan ve bu sezonun flaş yapımlarından biri olan Mucize Doktor Dizisinde rol alan Taner Ölmez’in de oyuncu kadrosunda yer aldığı ve Taner ölmez hayranları tarafından seyredileceği umuduyla Mucize Doktor’la aynı gün ve saatte yayınlanan dizi ne yazık ki beklenen ilgiyi göremedi. Komedi türündeki yapım yayınlanmaya başlanmasının üzerinden çok zaman geçmeden yayın akışından çıkarıldı ve yayından kaldırıldı. Dudullu izleyicisinin de şok olduğu bu ani karar sonrası yapımın yerine ne yayınlanacağı ise şimdilik bilinmiyor. İşte detaylar!

Dudullu Postası Yayından Kaldırıldı!

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları izleyici ile buluşmaya başlayan ve henüz yeni başlayan Dudullu Postası beklenen ilgiyi göremediği gerekçesiyle yayından kaldırıldı. Koronavirüs sebebiyle kanalın Perşembe gününde oluşan yayın boşluğunu doldurmak için akışa konulan ve ancak beklenen reytingi alamayan Dudullu Postası daha fazla yayında tutulmadı ve yayın akışından çıkarıldı. Blu tv için hazırlanan ve 14 bölüm olarak çekilen dizi koronavirüs sebebiyle yayınlanmaya başlanmıştı. Dizide rol alan genç oyunculardan ve aynı zamanda bu sezonun flaş isimlerinden Taner Ölmez’in isminden faydalanmak isteyen kanal ne yazık ki bu beklentisinin karşılığını alamadı. Mucize Doktor, Bir Zamanlar Çukurova gibi yapımlar karşısında pek fazla şans bulamayan Dudullu Postası böylece sezona erken havlu atmış oldu.

Dudullu Postası!

Karikatürist Serkan Yılmaz’ın karikatür serisinden uyarlanan ve Onur Ünlü’nün yönetmenliğini üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda da birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Erkan Can, Güven Kıraç, Bülent Şakrak, Özgür Emre Yıldırım, Ahmet Rıfat Şungar, Ayda Aksel, Levent Tülek, Aslı Bekiroğlu, Gözde Çığacı ve Bekir Çiçekdemir’in yer aldığı dizi 14 bölümden oluşuyordu. Blu Tv için hazırlanan dizi Kanal D’de iki bölüm yayınlandı ve ancak beklenen ilgiyi göremedi.

14-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar