Dünya Avucunuzda yayın tarihi belli oldu

Dünya Avucunuzda yayın tarihi belli oldu
Burcu Esmersoy'un sunumuyla Fox TV'de başlayacak Dünya Avucunuzda programının yayın tarihi belli oldu. Dünya Avucunuzda ne zaman başlayacak?

Burcu Esmersoy’un sunuculuğunu yaptığı ve kendisine internette instegram fenomeni olan Sezgin Yılmaz’ın eşlik edeceği Fox Tv’nin yeni programı Dünya Avucunuzda’nın çekimlerinin bir süre önce başlamıştı. Burcu Esmersoy’un Vodafone Red sponsorluğunda dünyayı gezeceği program seyirci tarafından uzun bir süredir merakla bekleniyordu. Özellikle Burcu Esmersoy’un son programı olan Dünya Güzellerim Show Tv’de oldukça ilgi görmüştü. Ünlü sanatçılarla Hindistan ve Nepal’e yapılan yolculuklar ve ilginç seyahat anılarının yayınlandığı program Burcu Esmersoy için yeni programına bir başlangıç oldu şüphesiz. Dünya Avucunuzda ile Burcu Esmersoy artık evimize dünyayı taşıyacak. Peki Dünya Avucunuzda nasıl bir program? Gelin birlikte bakalım.

DÜNYA AVUCUNUZDA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Burcu Esmersoy’un sunuculuğunu yapacağı Dünya Avucunuzda adlı Programın ilk durağı Danimarka’nın başkenti Kopenhang olarak belirlendi ve çekimler tamamlandı. Limanı, kanalları ve tarihi yapılarıyla ünlü şehri seyirciye tanıtacak olan Burcu Esmersoy ve Sezgin Yılmaz’ın hazırlayıp sunacağı Dünya Avucunuzda Programı Fox Tv’de Cumartesi 12.15'te başlıyor. Meraklılarının kaçırmamasını tavsiye ederiz.  

PROGRAMIN KONUSU NE?

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy’un sunuculuğunda FoxTv için hazırlanan Dünya Avucunuzda adından da anlaşılacağı gibi bir seyahat programı. Ekranlarda sıkça rastladığımız seyahat programları seyircinin her daim ilgisini çekmeyi başarmış durumda. Farklı coğrafyalardaki insanların yaşam tarzının ve görülesi yerlerin ekranlara taşındığı bu programlar özellikle tatil günleri seyrediliyor. Burcu Esmersoy ve internet fenomeni Fotoğrafçı Sezgin Yılmaz’ın birlikte yapacakları bu programında seyircinin ilgisini çekeceği şüphesiz görünüyor. Burcu Esmersoy gibi ekranların oldukça deneyimli ve sevilen bir sunucusunun yanında özellikle genç bir kitlenin sevgilisi haline gelen sezgin Yılmaz’ın Dünya Avucunuzda ile yapacakları seyahatler oldukça heyecanlı ve eğlenceli olacaktır. Hele hele programın içeriğinin dünyanın bilinmedik gizli yerleri, ilgi çekici seyahat rotalarının gizli kalmış noktalarının keşfedilecek ve buralarda yaşanılan tecrübelerin ve yerel halkın yaşam tarzının seyirciye aktarılacak olması diğer seyahat programlarına göre avantaj gibi görünüyor. National Geographic Traveler Dergisi’nin desteğiyle belirlenen ilgi çekici seyahat rotalarının gezileceği programdan Fox Tv’de oldukça umutlu. Seyirci tarafından merakla beklenen programın yayın tarihi de sonunda belli oldu. Dünya Avucunuzda programın yayın tarihini Canlitv takipçileri için araştırdık. 

04-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar