Dünya Hali 15. Bölüm İzle

Dünya Hali 15. Bölüm İzle
Dünya Hali 15. Bölüm İzle; 3 Kasım Çarşamba akşamı 15. bölümüyle ekrana gelen Dünya Hali’nin yayınlanan 6. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Dünya Hali 15. Bölüm İzle; Başrollerinde Caner Şahin, Pelin Abay, Ozan Çelik, Tolga Tekin, Hakan Emre Ünal ve Mert Denizmen’in rol aldığı Dünya Hali bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında 15. Bölümüyle ekrana geliyor. Yaz sezonunda başlayan ve bir süre ara veren TRT 1’in absürd komedi tarzındaki dizisi Dünya Hali TRT’nin bekleneni veremeyen yapımlarından biri olarak dikkatleri çekiyor. Her türlü çabaya, senaryo oyunlarına ve yeni oyunculara rağmen istenilen reytinglere ulaşamayan dizinin akıbeti her hafta sorgulanırken dizinin izleyicileri ise her hafta eğlenerek Dünya Hali’ni takip etmeyi sürdürüyor. Ekranların nadir absürd komedi dizilerinden olan Dünya Hali bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Dünya Hali Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve absürd komedi tarzında ele alına Dünya Hali yaz sezonunda başlayan dizilerden biri. Büyük umutlarla ekrana gelen dizi her hafta Çarşamba akşamları ekrana geliyor. Sinan ve etrafındakilerin hikayesini kimi zaman komedi kimi zaman macera türünde ela alan dizi yayınlanan son bölümde yine Sinan ile Kıvılcım arasındaki gelişmeleri seyirciye taşıdı.

Dünya Hali 15. Bölümde Neler Yaşanacak?

TRT 1 ekranlarının Çarşamba akşamları ekrana gelen ve seyirciye keyifli hikayeler izleten Dünya Hali yaz sezonunda başlayan dizilerden biri. Dizi büyük umutlarla başladığı yayın hayatında ne yazık ki her hafta final yapacak endişesi ile geçiriyor. Sinan’ın yaşadıklarını ve aşk bulma hikayesini anlatan dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde yine komik ve heyecanlı anlar ekrana gelecek. Kıvılcım, Sinan için ideal bir sevgili bulmaya çalışırken hem kendi başını hem de Sinan’ın başını sürekli derde sokmaktadır. Bu sevgili arayışında Kıvılcım bir süre sonra yalnız kaldığını fark eder. Sinan bu durumu fark eder ve Kıvılcım’a yardım etmek ister ve Kıvılcım’ın lise yıllarında tek gerçek arkadaşı olan Melek’i bulmak için harekete geçer. Ancak bu serüven hem Sinan’ı hem de Kıvılcım’ı çok farklı yerlere sürükleyecektir. Öbür taraftan Azim ise her zamanki gibi yine Kıvılcım’ı elde etmek için çalışmaktadır ancak ne yazık ki denediği her yol Kıvılcım’dan onu uzaklaştırmaktadır. Dünya Hali bu akşam saat 20.00’da 15. bölümüyle TRT 1 ekranlarında.

03-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar