Hangi Dizinin Final Kararından Vazgeçildi?

Hangi Dizinin Final Kararından Vazgeçildi?
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve yaz aylarında başlayan Balkan Ninnisi Dizisinin erken final kararından vazgeçildi. Dizi yayınına devam edecek.

Son günlerde peş peşe gelen erken final haberleri dizi seyircisini tam anlamıyla şoke ederken pek çok yapım reytingler sebebiyle ekran yolculuğuna veda ediyor. Ne yazık ki maliyetleri oldukça yüksek olan diziler için reklam verenler olumlu yönde karar vermeyince kanallar bu maliyeti kaldırmıyor ve dizinin final yapmasına karar veriyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonunda başlayan balkan Ninnisi ve geçen sezon başlayan Kasaba Doktoru için de erken final kararı alınmıştı. Kanal yönetimi reytingleri düşük gelmeye başlayan ve maliyetini karşılamayan bu dizilerin final yapmasına ve yerlerine yeni yapımların akışa konmasına karar vermişti. Ancak son anda kanal yönetiminden şaşırtıcı bir karar geldi ve final yapması beklenen Balkan Ninnisi ve Kasaba Doktoru için yayın uzatma kararı alındı. Balkan Ninnisi seyircisinin üzüldüğü final haberi böylece bir anda yeniden sevince dönüştü.

Balkan Ninnisi Devam Ediyor

TRT 1 ekranlarında yaz sezonunda başlayan ve kadrosunda başarılı pek çok ismin yer aldığı Balkan Ninnisi için alınan final kararı donduruldu ve dizinin yayınına devam edeceği açıklandı. Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekilen ve biri Makedon biri Türk iki gencin aşkını anlatan dizinin devam edecek olması seyirciyi sevindirdi. Perşembe akşamları ekrana gelen dizi için kanal yönetimi son olarak dizinin devam etmesine ancak TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Dünya Kupası Futbol karşılaşmaların perşembeye denk geleceği zamanlarda ise dizinin yayınlanmayacağı öğrenildi. Böylece final kararı alınan Balkan Ninnisi en azından bir süre daha devam edecek ve seyircisiyle buluşacak.

Balkan Ninnisi Konusu ve Oyuncuları Kimler?

Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekilen ve yaz ayında başlayan balkan Ninnisi iki gencin aşkını ve ailelerinin bu durumdan etkilenmesinin romantik ve komedi türündeki hikayesini konu alıyor. Türk bir genç olan Ertan ile Makedon güzel Jovanka arasında yaşanan aşk iki tarafın ailesi tarafından da istenmemektedir. Bu durum hikayede tatlı ve eğlenceli işlenirken iki genç bir araya gelmek için türlü oyunlar peşinde koşmaktadırlar. Dizinin oyuncu kadrosunda ünlü ve usta isim Erdal Özyağcılar ile Özlem Türkad, Merih Öztürk, Emre Bey, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Selviye Hürriyet ve Can Kolukısa gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğuna son olarak Selahattin Sancaklı geçerken dizi Perşembe akşamları ekrana geliyor.

11-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar