Ebrar Demirbilek Hercai dizisinde!

Ebrar Demirbilek Hercai dizisinde!
Çocuktan Al Haberi isimli yarışma programında parlayan minik yıldız Ebrar Demirbilek Hercai dizisine katıldı. Minik oyuncu adayı hangi rolde olacak?

Evrim Akın'ın sunumuyla Show TV ekranlarında yayınlanan sevimli mi sevimli program Çocuktan Al Haberi, birbirinden akıllı ve sempatik çocukları televizyon ekranlarına taşımış ve eğlenceli anlara tanıklık ettirmiştir. Soru cevap kısımlarında çocukların hayal güçlerini gerçeklikle buluşturduğu ve izleyicilere keyifli dakikalar yaşattığı programda yıldızı parlayan birçok isim olmuştur. Ebrar Demirbilek bu sevimli çocuklardan bir tanesi olup programın ardından dizilerden teklif gelmesi üzere ekran hayatına devam etmiştir.

Daha önce yine Show TV'de yayınlanan Meleklerin Aşkı dizisinde Şirin karakterini canlandırmış olan Ebrar Demirbilek, bu kez ATV ekranlarında mart ayında başlaması beklenen yeni dizi Hercai'de karşımıza çıkacak. Mia Film yapımcılığını üstlenmiş olup oyuncu kadrosunda; Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası gibi başarılı oyuncular yer alan dizide çocuk oyuncu Ebrar Demirbilek, Hazar Şadoğlu'nun (Serhat Tutumluer) kızını canlandıracak. Merakla beklenen dizinin yönetmenliğini Cem Karcı yaparken senaryosunu Eda Tezcan ve Feraye Şahin kaleme alıyor.


EBRAR DEMİRBİLEK KİMDİR?

2013 yılında doğan güzeller güzeli çocuk oyuncu Ebrar Demirbilek daha 3 aylıkken televizyon hayatına adım atmış Hayat Dediğin, Yalan Dünya, Sen Benimsin, Meleklerin Aşkı gibi dizilerde yer almıştır. 2015 yılında Avea reklamında oynamış daha sonra ise Çocuktan Al Haberi isimli yarışma programında tatlı halleriyle izleyicinin favorisi olmuştur. Pilot olmak istediğini söylese de oyunculuk kariyeri açık olan minik Ebrar şimdilerde ise yakın zamanda yayın hayatına başlayacak olan Hercai dizisinde Serhat Tutumluer'in hayat verdiği karakterin kızını canlandıracaktır.

 

12-02-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar