Ebru Akel Ekranlara Dönüyor

Ebru Akel Ekranlara Dönüyor
Ünlü ve güzel sunucu Ebru Akel uzun zaman sonra yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Ebru Akel’le Kadın İsterse adlı program yakında Show Tv’de başlıyor.

Televizyon dünyasında dizilerin yanı sıra televizyon programları da yer alıyor ve ne yazık ki bunu pek bilen yaa da fazla konu edinen yok. Ancak televizyonun dizi ya da drama demek olmadığının en güzel kanıtlarından olan kuşak programlar her gün seyirciye pek çok konuda bilgi verirken aynı zamanda kanalların da en büyük yapımları arasında yer alıyor. Bu günlerde Show Tv’de tatlı bir heyecan yalanıyor. Ünlü sunucu ve televizyoncu Ebru Akel’in sunacağı ve yakında seyirciyle buluşacak olan Ebru Akel’le Kadın isterse adlı program için sona gelindi. Çok yakında Show Tv’de yayın hayatına başlayacak olan ve Ebru Akel’in sunacağı programın yapımcılığını ise BBO Yapım üstlenmiş durumda. İşte programla ilgili mdetaylar!

Ebru Akel’le Kadın İsterse Başlıyor!

Televizyonların güzel ve başarılı sunucularından Ebru Akel uzun bir süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Birçok başarılı programda görev alan Akel şu sıralar yeniden ekranlara dönme hazırlığı yapıyor. Show Tv’de ekrana gelecek olan Ebru Akel’le Kadın İsterse adlı programla yakında ekrana dönecek olan başarılı ismin sunacağı program da kadınları konu alacak. her şeye rağmen gülümsemekten vazgeçmeyen kadınların hikayelerini ekrana taşıyacak ve seyirciyle paylaşacak olan program şimdiden merak ve heyecan uyandırmış durumda. Tanıtımları yayınlanmaya başlayan program kanal tarafından da merakla bekleniyor. Uzun zamandır ekranlarda olmayan Ebru Akel’in yeniden televizyona döneceği ve seyirciyle buluşacağı program aynı zamanda Show Tv içinde gün içinde yayınlanacak programlara karşı gücüne güç katacak.

Ebru Akel’le Kadın İsterse Nasıl Bir Program?

Ünlü ve başarılı sunucu Enru Akel’in sunacağı ve Show Tv’de ekranlara gelecek olan Ebru Akel’le Kadın İsterse BBO yapım tarafından hazırlanıyor. Program, engel tanımayan, kararlı, başarıya ve mucizelere inanan, farklı, cesur, çalışkan ve ilham veren, hayatın içinden insanların öykülerini seyirciyle buluşturmayı planlıyor. Sunucu Ebru Akel’le Kadın İsterse programı aynı zamanda izleyicileri gündemin önemli başlıklarıyla yeni güne hazırlarken, uzman konuklarıyla sağlıktan güzelliğe, modadan spora, kültür ve sanattan beslenmeye kısacası insana ve hayata dair her şeye yer vermeyi planlıyor. Program tüm bunların yanı sıra eğlendirmeyi de ihmal etmiyor. Ebru Akel’le Kadın İsterse adlı program Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacağı günü beklerken güzel sunucu da yeniden ekranlara dönmenin heyecanını yaşayacak.

04-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar