Tahsin Küçük ile Şef kapımda Pazartesi Günü Show Tv’de Başlıyor

Tahsin Küçük ile Şef kapımda Pazartesi Günü Show Tv’de Başlıyor
Show Tv ekranlarında pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün ekrana gelecek yeni bir program başlıyor. Tahsin Küçük ile Şef Kapımda yaz ayları boyunca Show Tv’de yayınlanacak

Bu günlerde televizyon seyircileri tam anlamıyla yeni başlayacak dizilere yoğunlaşmış durumda. Hemen her kanalda, internet yayın platformlarında ve hatta youTube kanallarında bile yoğun bir şekilde dizi çalışmaları devam ederken televizyonun en asli unsurlarından olan programlar ne yazık ki oldukça geri planda kalmış durumda. Zaman zaman ekranlara yeni bir programın geleceği haberleri ise seyircide ister istemez şaşkınlık yaratıyor. Televizyonlarda yaz sezonun açılmasıyla ve peş peşe dizi tanıtımlarının başlamasıyla birlikte sanki bu yapımlara nazire edercesine bir program da tanıtımlarını yayınlamaya başladı. Show Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan ve hafta içi her gün ekrana gelecek yemek magazin programı Tahsin Küçük ile Şef Kapımda programı pazartesi gününden itibaren seyirciyle buluşmaya başlıyor.

Tahsin Küçük ile Şef Kapımda

Show Tv ekranlarında pazartesi gününden itibaren hafta içi yeni bir program yayın hayatına başlıyor. MasterChef Türkiye’de geçtiğimiz sezon 3. Olan başarılı yarışmacılardan ve aşçılardan Tahsin Küçük’ün sunuculuğunu üstlendiği Tahsin Küçük ile Şef Kapımda programı hafta içi her gün saat 10.30’da ekrana gelecek. Birbirinden lezzetli ve pratik tariflerin seyirciyle buluşturulacağı ve o an mutfakta ve dolapta ne varsa onunla pratik ve lezzetli yemeklerin yapılacağı programda Tahsin Küçük belirlenecek evlere konuk olacak ve programı stüdyodan uzak bir şekilde konuk olduğu evde hazırlayacak. Eğlenceli ve keyifli bir sohbetin yanı sıra, birbirinden lezzetli yemeklerin de seyirciyle buluşturulacağı program yaz ayları boyunca hafta içi her gün ekrana gelecek. Programda Tahsin Küçük kimi zaman kalabalık bir ailenin kapısını çalıp o eve konuk olurken kimi zaman yeni evlenen bir çiftin evine kimi zamanda öğrenci ve bekar evlerine konuk olacak. Program 23 Mayıs Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 10.30’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Tahsin Küçük Kimdir?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’de geçtiğimiz sezon yarışmacı olarak yer alan şef Tahsin Küçük 15 Haziran 1997 yılında dünyaya gelmiştir. MasterChef Türkiye’de oldukça popüler olan ve sivri dili ve rekabetçi özelliğiyle dikkatleri çeken Tahsin Küçük programda üçüncülüğü elde etmiştir.

22-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar