Ebru Polat’tan Nihat Hatipoğlu’na Canlı Yayın Sürprizi!

Ebru Polat’tan Nihat Hatipoğlu’na Canlı Yayın Sürprizi!
Atv’de Nihat Hatipoğlu tarafından sunulan iftar programına videolu soru gönderen şarkıcı Ebru Polat’ın sorusu Nihat Hatipoğlu tarafından beğenildi. İşte haberin detayları!

Ramazan ayı bu sene burk da olsa yinede kendine has tadı ve güzellikleriyle yaşanıyor. Her ne kadar iftarlara sevdiklerimizi davet edemesek de ve istediğimiz yerlere iftara gidemesek de yinede Ramazan Ayı kendini hissettiriyor. Bunda hiç şüphesiz televizyon kanallarında yayınlanan Ramazan programlarının etkisi büyük. Hemen her kanal iftar ve sahur programlarıyla seyircinin karşısına çıkıyor ve bu ay için hazırladı programları seyircinin beğenisine sunuyor. Bu programlardan biri de Atv ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan Nihat Hatipoğlu tarafından sunulan program. Daha önce Sultanahmet Meydanında halkla iç içe yapılan program bu sene stüdyodan yapılıyor ve canlı telefon bağlantılarıyla soru alınıyor. Programa aynı zamanda görüntülü soru da gönderilebiliyor. Bunlardan biri dün akşam yaşandı ve şarkıcı Ebru Polat Nihat Hatipoğlu’na görüntülü soru sorarak sürpriz yaptı. İşte detaylar!

Ebru Polat’tan Nihat Hatipolu’na Sürpriz!

Bu sene stüdyodan Ramazan Programı yapan Nihat Hatipolu sürpriz bir seyircinin sorusuyla karşılaştı. Şarkıcı Ebru Polat Nihat Hatipoğlu’nun İftar programına videolu bir soru göndererek Nihat Hatipolu’na sürpriz yaptı. Şarkıcı Ebru Polat sorusunda “hayırlı ramazanlar hocam. İsra suresi 13. Ayette ‘Biz her insanın kaderini boynuna doladık’ der. Çok sevdiğim bu ayetin tercümesi doğru mu? İyi günler” ifadelerini paylaştığı sorusunu yöneltti. Şarkıcı Ebru Polat’ın sorusunu beğenen Nihat Hatipoğlu ayrıca Ebru Polat’ın sosyal medya hesabından paylaştığı yoruma da değindi.

Ebru Polat: Seni Çok Seviyoruz!

Videolu sorusundan önce Nihat Hatipoğlu’na sosyal medya hesabı üzerinden bir yorumda bulunan Ebru Polat’ın bu yorumuna Nihat Hatipoğlu ayrıca değindi. Ebru Polat’ın yayına bağlanmadan önce sosyal medya hesabından “hocam seni seviyoruz. Üzgün olma. Geçen yıl ki gülen yüzünü istiyoruz hep” şeklindeki paylaşımına Nihat Hatipoğlu cevap olarak bu süreçte yüzünün neden gülmediğini ifade etti ve “hastalık var, ölenler var. Bu sezon biraz daha burukluk var. Tolere etmeye çalışıyoruz bizi bağışlayın, şartlar böyle” ifadelerini kullandı. Daha sonra Nihat Hatipoğlu’nun programına bağlandığı anları İnstagram hesabından paylaşan şarkıcı Ebru Polat “İman ile paranın kimde olduğunu hiçbir zaman bilemezsiniz” şeklinde bir ifade kullandı. Şarkıcının bunu neden paylaştığı ise anlaşılamadı.

05-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar