Nihat Hatipoğlu koronavirüs salgınına mı yakalandı?

Nihat Hatipoğlu koronavirüs salgınına mı yakalandı?
Ekranların sevilen isimlerinden biri olan ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun hesabından yapılan son paylaşım dikkat çekti. Hasta olduğu belirtilen Hatipoğlu, koronavirüse mi yakalandı?

İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım sevenlerini korkuttu. Tüm dünyada etkili olan ve son günlerde seyrini arttıran koronavirüs (Covid 19) salgını herkesin korkulu rüyası. Birçok ünlü ismin de yakalandığı salgın sebebiyle Türkiye'de de çok sayıda ölüm yaşandı. Ekranların sevilen dini programlarını yapan Ömer Döngeloğlu da geçen aylarda koronavirüs sebebiyle vefat etti. Durum böyle olunca Nihat Hatipoğlu'nun son paylaşımı herkesi korkuttu.

Nihat Hatipoğlu'ndan endişelendiren paylaşım!

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Nihat Hatipoğlu'nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Hatipoğlu'nun hasta olduğu ve dua beklediği belirtildi. Facebook sosyal medya platformundan Hatipoğlu'nun son fotoğrafıyla yapılan paylaşımda Hatipoğlu'nun hastalığı yüzüne yansımıştı. Bu paylaşımın ardından Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun da koronavirüs salgımına yakalandığına dair yorumlar yapıldı. Fakat daha sonra yapılan açıklamada Hatipoğlu'nun koronavirüs olmadığı, ciğerlerinden kaynaklı bir rahatsızlık yaşadığı belirtildi.

Prof. Dr. Hatipoğlu: Özel dua istiyorum!

Ramazan programları başta olmak üzere birçok programa imza atan ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu seyirci tarafından çok sevilen isimlerden biri. Sosyal medyadan da çok sayıda takipçisi olan Hatipoğlu'nun paylaşımı bir anda herkesi endişelendirdi. Atv'de program yapan Nihat Hatipoğlu o paylaşımda "Dostlar rahatsızım. Tedavi devam ediyor. Özel dua istiyorum bu akşam" şeklinde ifadeler kullandı. Hatipoğlu'nun paylaşımı, "Ya Şafi… Hocamız tedavi görüyor… Duanızı rica ediyoruz…" notuyla yayınlandı.

Nihat Hatipoğlu'nun hastalığı ne?

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımın ardından "Nihat Hatipoğlu koronavirüse yakalandı" yorumları yapıldı. Takipçilerin yorumları ve sorularının ardından yeni bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Nihat Hatipoğlu'nun koronavirüs olmadığı fakat ciğerlerinde tespit edilen sorun sebebiyle hastanede tedavi altında olduğu belirtildi. Sevenlerini endişelendiren paylaşımın ardından yüreklere su serpilse de Nihat Hatipoğlu'nun rahatsızlığının yüzüne yansıması sevenlerini üzdü. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Türkiye'nin en çok izlenen dini programlarının vazgeçilmez isimlerinden. Üslubu ile vatandaşla bütünleşen Hatipoğlu'na biz de canlitv.com olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

25-08-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar