Ebru Şallı: Oğlum İçin Her Şeyi Denedim

Ebru Şallı: Oğlum İçin Her Şeyi Denedim
Ünlü isim Ebru Şallı katıldığı bir televizyon programında bir yıl önce kanser sebebiyle kaybettiği oğlunun son anlarını anlattı. Ebru Şallı her şeyi denediğini belirtti.

Yaklaşık bir yıl önce ünlü isim Ebru Şallı hayatının en acı zamanlarından birini yaşamış ve küçük oğlu Pars’ı kaybetmişti. Uzun bir tedavi süreci sonrası tam umutların yeşermeye başladığı anda gelen bu acı olay ünlü ismin üzerinde tam anlamıyla yıkıcı bir etki göstermiş ve ünlü isim haftalar ve hatta aylar boyunca yoğun ve tarifsiz bir acıyla yaşamak zorunda kalmıştı. Daha sonra aradan geçen zaman içinde acı her ne kadar unutulmasa da küllenmiş ve Ebru Şallı da olabildiği kadarıyla bir hayat yaşamaya başlamıştı. Ancak her fırsatta ve her yerde 9 yaşında kanser sebebiyle kaybettiği oğlu Pars’ı anmadan edememiş ve onunla ama onsuz bir hayatı yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde ünlü isim Ebru Şallı katıldığı bir televizyon programında konu olu Pars’a gelince yine duygu dolu anlar yaşayarak oğlu için her şeyi yaptığını, her şeyi denediğini dile getirdi. İşte Ebru Şallı’nın o ifadeleri.

Her Şeyi Denedim

Ünlü isim Ebru şallı geçtiğimiz günlerde Çağla Şıkel’in sunduğu Çağla ile Yeni Bir Gün programının konuğu oldu. Ünlü isim geçtiğimiz yıl yaladığı acı dolu anları programda Çağla Şıkel’e anlattı. Zaman zaman iki isminde duygularına hakim olamadıkları programda Ebru Şallı yaşadığı acı dolu zamanları anlattı. Ebru şallı “bu acıyı yaşayan tek anne ben değilim ama çok zor. Hiç çıkmıyor aklımdan. Çok mutlu ettim onu. Her şeyi denedim, denemediğim hiçbir şey kalmadı. Ve bunu hiç kimse bilmedi. Her şeyi ailemde ve kendi içimde yaşadım. Tanınmış insanlar olduğumuz için bu durum bilinseydi peşimizde hep bir kamera ordusu olacaktı. Çocuğa günah, neden her şeyi göz önünde yaşayalım? Çok kötü bir süreçti ama hep birlikteydik, hep yanındaydım” ifadelerini kullandı. Zaman zaman iki isimde gözyaşlarına hakim olamazken Ebru Şallı o zor sürecin acısını hala yaşadığını dile getirdi.

Hep Bir Umut Vardı

Ebru şallı programda olu Pars’ın her zaman iyileşeceğine dair umudunu olduğunu dile getirdi. Şallı “oğlum hastalandığında hep iyileşecek, neden geride böyle haberler kalsın diye düşünüyordum. Bir çocuğun hastalını magazin malzemesi yapmak bana yanlış geliyordu. İyileşeceğine son ana kadar inandım ama aksi olacağını bilseydim de yine ketum davranırdım” ifadelerini kullandı. Ebru Şallı oğlunun son zamanlarına ilişkin ise “Ponçik’in kötülediği o son altı ayda yapılabilecek her şeyi yapmak istedim. Bir umutla şifa aradım, bir bilinçaltı terapistine gittim. Şu an evladın yoğun bakımda ve sen çok iyi görünüyorsun. Bir bakalım bu gücü nereden buluyorsun, dedi kadın? Regresyonla bu güçlü durma halinin çocuklukta alınmış bir karar olduğunu gördük. Babam hakkına razı bu kız derdi benim için. Hiç isyan etmezdim” ifadelerini kullandı. Program sırasında ünlü isim Ebru Şallı sık sık gözyaşlarına boğuldu.

17-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar