Seksenler dizisine yeni karakter! Gamze karakterini kim canlandıracak?

Seksenler dizisine yeni karakter! Gamze karakterini kim canlandıracak?
Ekranların en çok izlenen dönem dizisi Seksenler'de yeni oyuncu heyecanı yaşanıyor. Seksenler dizisine yeni karakter! Gamze karakterini kim canlandıracak?

Seksenler dizisi ekranlara gelmeye devam ediyor. Sevilen dizi Seksenler farklı kesimlere hitap eden başarılı dönem dizilerinden biri. TRT 1'de yayınlanan Seksenler dizisinin başrol oyuncularından Rasim Öztekin geçen günlerde vefat etmişti. Ani vefatıyla herkesi hüzne boğan Rasim Öztekin'in yerine kimin geleceği de merak ediliyor. Rasim Öztekin Seksenler dizisinde Fehmi Baba rolüyle bütünleşmişti. Öte yandan Seksenler dizisine Gamze karakteriyle yeni bir isim daha eklendi. Tiyatro sanatçısı Ecmel İs Seksenler dizisine Gamze karakteriyle dahil oldu.

Seksenler dizisine yeni isim

Türkiye tarihinde önemli bir dönem olan 1980'leri konu alan Seksenler çok beğenilmişti ve uzun süredir ekrana gelmeye devam ediyor. TRT 1'de hafta içi her gün saat 17:15'te ekrana gelen Seksenler, birçok sevilen oyuncuyu kadrosunda topluyor. Birol Güven'in yapımcısı olduğu başarılı dizi Seksenler kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Kariyerine tiyatroda devam eden Ecmel İs Seksenler dizisine katıldı. Ecmel İs'in Seksenler dizisinde Gamze karakterini canlandıracağı öğrenildi.

Seksenler'de Fehmi (Rasim Öztekin) karakterini kim canlandıracak?

Seksenler dizisi birçok usta ismi kadrosunda topladı. Fehmi karakteriyle herkesin sevgisini kazanan Rasim Öztekin geçen hafta geçirdiği bir kalp rahatsızlığı nedeniyle vefat etti. Seksenler ekibi bu ani ölümün etkisini hala yaşıyor. Diğer yandan Seksenler'de Fehmi karakterini kimin canlandıracağı ise merak konusu oldu. Elde olan stok bölümlerle Seksenler dizisinin yeni bölümleri yayınlanmaya devam ediyor. Daha sonraki bölümlerde Fehmi karakteri için nasıl bir yol izleneceğine dair açıklama yapımadı.

Ecmel İs Seksenler kadrosunda

Özlem Türkad, Şoray Uzun, İlker Ayrık, Yasemin Çonka, Ayşe Tolga gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Seksenler'e Ecmel İs de katıldı. En son Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisindeki performansıyla dikkat çeken Ecmel İs Seksenler dizisinde. Ecmel İs Seksenler'de Gamze karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Tiyatro oyuncusu 33 yaşındaki Ecmel İs, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı mezunu. Ecmel İs Seksenler kadrosuna katılarak dizide yeni bir maceranın kapılarını aralayacak.   

18-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar